|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בתכלס PASSION צודק...
ובקשר לשאלה שלך, צריך להיות ממש גאון בשביל לחשוב על זה לבד? פשוט תשמור את הלייר כתמונה אחת ותעביר אותה לפלאש ( קשה אה?)
# 2 |
Member
|
תשמע אני לא יודע אם אני הולך לעשות מזה מפעל
אבל שווה לנסות לא? אני לא מבין למה אתה כל הזמן חושב שאתה יותר ואתה יותר סבבה אולי באמת אתה מעצב יותר טוב יש לך גלריה יפה והכל אבל אז מה? תן גם לאחרים להתבטא אני לא מבין מה הבעיה זה ממש לא מוריד את הרמה של הפורום, אם אני לא ישאל פה אז איפה?
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שמע אני לא יודעת באמת מה הרמה שלך ואני לא רוצה ישר לזלזל אבל רק שתדע כשפותחים חברה, רצוי שהיא תהיה חוקית.... שזה מצריך פוטושופ חוקי. גיל מתאים. ועוד כל מיני דברים... תחשוב על זה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Member
|
נכון שיראל בידיוק צודק..
בקיצור.. תודה תנעלו תנושא
# 6 |
Member
|
תודה רבה רבה רבה ואני חושב בידיוק כמוך...
לא יודע מה יש פה לאנשים..:S
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אולי תשתקו ?
PassiOn לא מתאים לך העבודה ? אל תגיב. כל עוד מה שהוא עשה לא רשום בחוקים כנגדו אין לך זכות להגיד לו שהוא עשה משהו לא בסדר. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
בואנה אני לא מבין אותכם אנשים עזבו אותו הוא רוצה לפתוח חברה שיפתח שיעשה מה שבא לו
הלקוחות ישלמו לו לפי כמה שהעיצובים שווים זה לא כמו חברת איחסון שאתה לא יודע מה אתה קונה לפני... פה אתה רואה את הרמה ולפי זה אתה מחליט אם לקנות או לא... אני ממש לאמסכים איתכם! אז אם הרמה שלו לא גבוהה (ואני לא אומר שהיא לא חס וחלילה) אז הוא לא ירוויח כמו אלה שיש להם רמה גבוהה (ופה גדול מאוד) דרך אגב אחי להעביר לפלאש מפוטשופ תישמור על פורמט png בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
הוא כנראה התכוון לקבוצה ולא חברה...
בשביל חברת עיצוב צריך פוטושופ מקורי שעולה הרבה מאוד כסף... כמו-כן צריך רישיון במס או במע"מ שהם גם עולים הרבה כסף... אז... תחליט מה שבא לך... תפתח ביינתים קבוצה ואז כשיהיה לך גיל מתאים וכסף תעשה חברה...
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
יש בעייה מאוד רצינית כאן.
זה לא רק אתה שמנסה לפתוח את העסק שלך, זה הקודמים שלך שהרסו כאן את כל הכיף. פשוט הייתה תקופה שכל יומיים איזה ילד היה לומד להזיז את העכבר וכבר היה קורא לעצמו מעצב. ויום למחורת היה בא עם ההצהרה המפוצצת שהוא הולך לפתוח חברות ענק...וכל שאר המשחקים הדפוקים. אז מבין? הוא בעיקרון לא מתפרץ עליך ספציפית (passion) אלא על כל מה שהולך כאן בפורום. בכל מקרה, אני לא אתן את הדעה הספציפית שלי על מצבך. אבל שיהיה לך בהצלחה. אם אתה מחפש מתכנת html פנה אליי. (אני לא זול) רפי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|