|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
נשמה של הפורום
|
הרס לי את כל השבוע
![]() גם כן משטרה, גם כן שיפוט...
# 3 |
WBD.co.il
|
משחק שעשה לי את השבוע
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
חחח ינותן מה אמרתי? איזה השפלה...
לפחות אנחנו לא כמו הפועל ת"א מנצחים עם גולים לא חוקיים, אנחנו מנצחים ומביסים את היריבה בחוקיות! ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
נדבר בסוף העונה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
חח איזה לא חוקי.. מה גם אתה אוהד מכבי בן שנתיים מה לא חוקי פה?? פנדל כשר כדת משה וישראל...
חטפתם רבעייה כי אתם לא יודעים לשחק אתם ברמה של ליגה לאומית ובלי לזלזל מכבי חיפה של פעם זה לא מכבי של היום.. אולי באירופה מצליחים ובארץ זה כבר ליגה אחרת.. אז די לבכות ותנסו לעודד תקבצוה בארופה כי ניצחון של בית"ר מצודק! ולדעתי הייתם צריכים להישאר אם 9 שחקנים כי אבעס סואן היא צריך לחטוף כבר איזה 2 אדומים.. הוא גם מיתחזה גם עושה עבירות ועוד... בקיצור בית"ר מקום ראשון ומכבי אוכלת בראש ![]()
# 7 |
Permanently Banned
|
משחק הכי מגעיל בעולם!!!!
זה ידוע שביתר תנצח בזכות השופטים.!!!! אבל אני מבטיח לכם שביתר לא תיקח אליפות או שהופעל או שמכבי בעזרת השם.! למרות שאני אוהד את מכבי חיפה מצידי שכולם יקחו השנה אליפות רק לא ביתר.! ובעזרת השם שחיפה תפסיד שבוע הבא להופעל[למרות שאני לא אוהד אותה] רק שהופעל תהיה מקום ראשון.!!!! וזה יעשה לי את השנה!!! |
![]() |
![]() |
# 8 |
נשמה של הפורום
|
אם בית"ר יקחו את האליפות, מגיע להם. מה שכן - האימפריה לא תחזור. ברגע שלארקדי ימאס הכסף יעלם, הקבוצה תעלם, והקהל יעלם.
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תפסיק לחיות באשליה שבאים רק בגלל הכסף שנים קודמות לפני שארקדי הגיע היו ממוצע של 14אלף+- קהל בטדי במשחק רגיל
![]() |
# 10 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
הקהל של בית"ר הוא אחלה קהל מבחינת זה שהוא הולך איתם כמה שנים כבר, אבל פתאום כשארקדי בא צצו להם כל כך הרבה אוהדים של בית"ר שבחיים לא שמעתי עליהם. ו ALM, היה פנדל, כן. אבל השיפוט עדיין לא היה ברמה. ורותם, רמה של ליגה לאומית? נו תעשה לי טובה...עזוב אין מה להתווכח בכלל אם באותו משפט אתה אומר שאנחנו מצליחים באירופה ושאנחנו מתאימים לליגה לאומית.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|