|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עריכה: אם יש לך, זה בטח YCARD או כספומט. אם לא, איזה בנק אתה? |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גיהוץ,אינרנט,משיכה ... רק אני לא יכול להכנס למינוס
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני בן 14.
קיבלתי אשראי + כספומט זה גם וגם בנק הפועלים =] אל תזבלו ב'שכל אם אתם לא יודעים לפני חודש וחצי פתחתי! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כרטיס אשראי:
גיל 16 באישור אחד ההורים. ת.ז מכיתה י' תחילה השנה החדשה =] ז"א אם אתה כיתה י' עכשיו אז אתה יכול להוציא (בעיקרון זה הולך לפי שנה אבל "כיתה י'" מתאים לזה כרגע וילדי שנת 91 יכולים להוציא כבר תעודת זהות. חשבון בנק מגיל 14 חשבון צעיר. |
![]() |
![]() |
# 5 | |||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט מפועלים:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט ממזרחי: ציטוט:
ככה שאני לא יודע מה הסניף שלך עשה... |
|||
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שמע,רוצה שאני יצלם לך את הויזה שלי וגם יתן לך את התאריך לידה המדוייק שלי ?
# 7 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני לא אומר את זה מעצבים...הכל בא מויכוח בריא זה הכל..
כעיקרון כל הקטע של גיל 16 זה רק בגלל שאין לך תעודת זהות אפשר לעשות הכל מגיל 14 גם אבל עם נוכחות ואישור של ההורים. הבנת?
# 9 |
חבר פורום
|
למה אתה צריך חשבון בנק? בן כמה אתה? 14 ? 15 ? למה חשבון לדמי כיס?
נו באמת סתם ביזבוז מיותר.... תגדל תתחיל לעבוד תרוויח 5000 - 6000 בחודש אז תפתח חשבון סתם מיותר לחלוטין בגיל כזה חשבון בנק ! בשביל מה יש הורים? דרך אגב : meshuga אתה צודק אך הבנקים יודעים מה עושים ניראה כך משום ש: אח שלי צעיר אין לו תעודת זהות ולאחר מאבקים פתח לו חשבון בדיסקונט ! קיבל כרטיס אשראי ! הוא במינוס ! כן כן במינוס ! בן 14 ! מסגרת אשראי 1000 ש"ח ! לא יודע מה הוא עשה שהם אם ההורים שלנו ואם הבנקי אך הוא במינוס ! אין לו משכורת ! יש לו את הכסף שהוא מקבל רק ! כך שהבנקים מאשרים ולא לכולם.. יש לו גם כרטיס דריב אבל כרטיס בינלאומי ! שאיתו דרך אגב ביצע עסקאות בטיול האחרון שלנו בטורקיה ! בן 14 ! ! לא 16 ! לא 18 ! בן 14 ! אז תחשבו למה אתם צריכים חשבון בנק בכלל ! וגם בנקים יודעים מה הם עושים כי בסופו של דבר הם חיים על זה וכך שבעתיד יהיו עמלות תאמינו לי. Last edited by PopUp; 02-01-07 at 18:29.. |
![]() |
![]() |
# 10 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אז תחביא את זה בארון בבית? שלא נדבר על זה שכשהכסף זמין לך, אתה יותר נוטה לבזבז במקום לחסוך. לשים אצל ההורים? ממש לא...למה להיות תלוי בהם בעניין הזה, אח"כ לעשות חשבון כמה הבאתי להם , כמה הם חייבים לי וכו'. אם החשבון לא עולה כסף, וחוץ מלבוא לחתום על כמה טפסים לא צריך לעשות כלום, אני לא מבין מה הבעיה, סה"כ זה בא לשרת אותך. עריכה ;בגלל העריכה שלך: בנקים עושים חשבונות צעירים בחינם ללא עמלות בשביל "להבטיח" שתהיה לקוח שלהם כשתהיה מבוגר. זה הקטע..אתה גם לא מחוייב, בגיל 18 (או בכל גיל, לפני ואחרי) אתה יכול להתקפל, להגיד תודה רבה ולעבור בנק. ובלי להעליב פה...אח שלך ממש לא חכם... אגב, זאת אחת הסיבות שלא נותנים לילד בגיל 14 אשראי... אין דבר כזה לא להכנס למינוס, כי אשראי יורד פעם בחודש, ומנקודה אחת לשניה אתה יכול להוציא ולבזבז במסגרת האשראי שלך. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|