|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
וזה לא חרא, תלוי לאן אתה מגיע שם קוצ'י, M16 וצלף? טוב חחח
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
חן חן למתחנפן
# 5 |
חבר מתקדם
|
אין כמו חיל האויר!!! (חצור) :]
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Rar.co.il
|
לא ראיתי את הקשר בין M16 לצלף...
וכל אלה שדיברו, שריון ותותחנים נראה לי עושים הכי הרבה כיום. שאני הייתי בעזה הירי של התותחים והפעילות של השריון מסביב לרצועה לא נפסקו לרגע. בהצלחה בשירות, שמור על עצמך...
# 8 |
הוסטסניון
|
צלף הכוונה קלע שולחים אותי לזה (המפקדת שלי ...)
בונה פסייקו כמה שחשבתי שזה חרא שהגעתי לשם ראיתי שלא ממש ! זה שהאחים שלך מנקים בצבא אבל הם נחשבים תותחנים זה לא אומר יא נעל אתה חש יותר מידי אתה ומשפחת בתחת שלך ואלעד M16 קצר עד אחרי הקורסים של הקלע (צלף) ואחרי זה יהיה לי נשק אחק לפי מה שהסמל שדיבר איתי אמר וגם המפל"ג והמסול משמע אומר שלא יהיה לי M16 וצלף אבל חשבתי יש מצב שיהיה לי M16 עם משקפת לא ? אמממ שוב גיא פסייקו אממממ תוחנים אותי ? אמממממממממ ממש לא חחח בשבילי זה קייטנה עם נשק יש לי רק בעיות ברכיים כאבים זה הכל ופטור לשער ארוך ![]() אה ותגיד לאחים שלך שאמרתי להם שיתחילו לשחק איציק LOL אני מתערב על 10 שקל ! תודה לכל מי שהגיב גם אתה גיא אבל תלמד זה שאתה מנהל לא אומר שיש לך פה מעל כולם פה זה לא צבא שאם אתה מעלי אתה באמת מעלי גם בצבא אם יקרה משהו יחכו למפקד על אזרחי (לא אני לא מאיים) אני רק אומר שאתה מגזים עם החשביות שלך (חשביות = אחד שחושב את עצמו) ובקיצור יכולת שלא להגיב האחים שלך בטח גדודים 405 או 411 כמו שאמרתי ארבע אחד אחד הומואים אחד אחד 405 אני הייתי מתבייש אה ובאמת שלא תוחנים אותנו (לפחות כרגע) אני לא יגיד שאני לא רציתי ג'וב אבל אני עכשיו עם ים חברים וכבר יש קשרים אז כבר לא מתחשק לעזוב אההההההה עוד יותר גרוע אתה בכלל לא עברת בר מצווה ואתה מדבר ? חחחחחחח אחים שלך נתחנים אבל מדבר עלי LOL אתה יצור זזתי תודה למגיבים באמת אלעד שמור על קשר נשמה ![]() Last edited by Kuchi; 23-12-06 at 03:36.. |
![]() |
![]() |
# 9 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
היית פשוט טוב במטווחים, לא? בכל מקרה, בהתחלה באמת לקבל את הנשק עם הכוונת הטלסקופית (לא שהיא מגדילה יותר ממשקפת ממוצעת) זה נחמד ודי כיף, במיוחד שאולי לשאר יהיה אלביט....בהצלחה.
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אלעד בוא תהיה קטנוני יא זין, בגלל שכתבתי מהר ורשמתי יהל(שהתלהבתי שיש אשכרה שם כזה ואני מערבב בין זה ליעל) והשלדג זה אינסטינקט לעשות לכל דבר בצבא ראשי תיבות
![]() קיצר קוצ'י אני מכיר אנשים שביחידות על רמה בצבא, וסותמים ת'פה תלמד מהם אולי נחזיק ממך גם קצת בנתיים אני אברך אותך ב זה שי שלך רק 1064 יום לטחון בצבא.. Good luck =) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|