|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
הבאג עם ה " לא תוקן
פשוט החלפת את ה " ב ' עכשיו אני רוצה כותרת של דף ב"ה יהיה בסדר וזה יציג את זה כ ב'ה יהיה בסדר דבר שהוא שגוי לגמרי... ככה שזה לא בדיוק נכון לעשות את ההחלפה הזאת. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ברגע שיש " ב value של ה Input זה עושה בעיה, יש לך דרך אחרת? Last edited by LosNir; 07-12-06 at 23:37.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תחליף אותו ל " זה יותר טוב ...
ואחלה מערכת אהבתי את הפאנל ניהול
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
וואלה צודק! תודה אחי
![]() ![]() עריכה: תודה עובד ![]() Last edited by LosNir; 07-12-06 at 23:49.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
# 6 |
חבר בקהילה
|
רציתי לבדוק משהו בניהול משתמשים אבל לא רציתי לגעת במשתמש שלך, יש אישור לפתיחת משתמש מנהל חדש?
עוד משהו שלא רציתי לקלקל מה קורה עם מוחקים את הדף הראשי?
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
עריכה: עשיתי שאם הקבוצה/דף/משתמש הוא ראשי, לא יהיה לינק למחיקה ![]() ואפילו אם תנסו למחוק משתמש/קבוצה/דף אחר ותשנו את ה ID שלו בכותרת ל 1, זה עדיין לא יעבוד ![]() Last edited by LosNir; 08-12-06 at 13:34.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
המערכת עצמה נחמדה
אבל יש כמה דברים לשפר: * אם כבר עשית משתמשים אז לפחות בכל דף שיוצרים שיהיה כתוב על ידי מי נוצר ובאיזה תאריך. * הקטע של לקבוע דף כחדש מיותר - פשוט תעשה שכל דף שכתובים חדש עד ל X ימים שהחדש יעלם. * בחלק מהאפשרויות של הפאנל ניהול "נעלם" חלק מהתפריט בצד לדוגמא: בניהול קבוצות. * תוסיף עורך WYSIWYG לתוכן של הדפים. * הסטטיסטיקות יבשות מדי, תעשה מונה כניסות (חודשיות שבועיות יומיות ייחודות ולא ייחודיות). מצאתי באג: שמנסים להוסיף דף שלא יהיה חדש זה כותב "אנא מלא את כל השדות, לחץ כאן על מנת לנסות שוב" ************* ותמצא עוד דברים נחמדים להוסיף כמו סקרים הרשמה וכו'. בהצלחה :] |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
יכול להיות שכתבו על זה כבר- אני בא לערוך את הקבוצה sf ולשנות את השם שלה ל- ,""sf
וזה כותב לי שאי אפשר יותר מ-10 תווים. אין פה עשר S:
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|