|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אני לא מבין קקשה לחכות קצת?!
אמרתי לך שאני יעביר לך את זה ברגע שיתסדר לי העברה! נכון שלא עניתי באיסקיו מה לעשות בזמן האחרון אני חוזר ב 10 בלילה לבית ועיףף מי עבודה אחרת ממך לא ציפתי לכזה חוסר אמון.... אתה תקבל את התשלום בכול מקרה אבל אני לא יעבוד איתך יותר על שום דבר.. |
![]() |
# 2 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כל 10 דקות אני רואה אותך מתחבר מחדש אז אל תנסה לסבן , מתעלם תמיד , ולא אין לי אמון בך בכלל , כי אם אמרת שתוך יום יומיים מקסימום התשלום יגיע אז אתה צריך לקיים ולא למשוך את זה ! ואני עוד עושה לך טובה ששולח לך את זה ואני לא מאמין שעוד מישהו היה עושה את זה , היית יכול לתפוס אוטובוס וללכת לשלם כמו גדול. תאמין לי שלא אכפת לי אם תזמין או לא , לי כבר אין אמון. |
|
![]() |
# 3 |
חבר על
|
בימינו אנשים פראירים אחושרמוטה..
מה אתה מביא לו לפני שהוא משלם , עוד עבודה שהכנת. וואלה ככמה בנאדם יכול להיות סתום :\
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וזה שבוע אחד אין לי כוח ליכנס לזה.. |
|
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה פותח חברה נכון? אתה חייב להתחייב לנהל אותה ולספק תמיכה. ואם אתה רואה שבאותו יום אין מצב לעזרה תשיג לבנאדם מישהו אחר שיעזור לו. |
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
האמת גם לי יש בעיה עם העברה צד ג' מה לעשות..
הוא אמר לך יש לו בעיה הוא לא יגיד לך סתם ככה.. מקסימום שבועיים תמתין וזהו |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני לא מבין מה זה בעיה של צד ג אני חושב משערן אומר יש דף שניקרא פועלים באינטרנט הוא רוצה משם לעביר כסף אבל אפשר ללכת לפקידה ולהגיד אני רוצה לעביר כסף למספר חשבון ככה וככה. ונגמר הסיפור.. |
|
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אבל את האמת אני קצת נוטה לכיוונו מסכן הבן אדם עובד כל יום מ 7 בבוקר עד 10 בלילה נכון שיש לו מחוייבות...אבל קצת הבנה לא הרגה אף אחד.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|