|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
לא וגם עשיתי שחזור לברירת מחדל ככה שזאת לא הבעיה...
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
תנסה משהיו
כנס RUN\MSCONFIG\STARTUP ותוריד שם את כול מה שמסומן שם ותראה אם זה קורה לך אם לא תכנס שוב ותחזיר אחד אחד עד שזה יקרה שוב |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
תנסה משהיו
כנס RUN\MSCONFIG\STARTUP ותוריד שם את כול מה שמסומן שם ותראה אם זה קורה לך אם לא תכנס שוב ותחזיר אחד אחד עד שזה יקרה שוב |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
יש לי בעיה דומה כול פעם שאני מאמץ את הכרטיס מסך המחשב נתקע וזהו רק ריסט המסך נשאר עם אותו תמונה אמרו לי כמה פתרונות:
יכול להיות שזה בגלל שהמעבד מתחמם יותר מידי תבדוק אם הקירור שלו כמו שצריך ותבדוק אם יש עליו כמו ג'ל כזה שזה יכול להשפיע אם אין אז תקנה את הג'ל הזה ותשים אם תרצה אני יתן לך את השם של זה. או שזה הספק כוח תקנה אחד יותר חזק. אצלי אין ג'ל אבל לא יודע גם אין מספיק חשמל נראה לי.. אצלי בדקתי שלא בעיה בונידוס התקנתי 3 וינדוסים גרסאות שונות ועדין אותה בעיה החלפתי אר דיסק זיכרון ספק כוח וכלום לא עזר עשיתי שיחוזר ביוס עשיתי גם update לביוס וגם לא עזר פשוט משהו שאי אפשר לפתור \:
Last edited by Lineserv; 10-11-06 at 14:22.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
הוא שלל חום וחוץ מזה היו לו וירוסים שבדרך כלל גם שמנקים אותם נשארים שאריות
הוא שמוחקים איזה קובץ חשוב של הווינדוס וצריך לשחזר אותו ויכול להיות שסתם איזה תוכנה נדפקה ושהיא גורמת לזה ומכוון שאין לי מושג איזה וירוסים היו לו ומה בדיוק או מחק אז זה בעיה וחוץ מזה אם במצב בטוח המחשב לא ניתק אז אני מאמין יותר שזה בעיה של איזה פרוסס שרץ מצב הרגיל של הווינדוס וצריך לאתר אותו לכן אמרתי לו שיוריד את כול התוכנות שעולת אם הווינדוס ואז יחזיר אחד אחד וכך הוא יוכל אולי לדעת מה גורם לבעיה |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
התוכנות היחידות שעולות לי עם המחשב זה התוכנות של המערכת...
ונ.ב בשביל להיכנס לזה צריך לעשות ככה התחל>הפעלה> msconfig ... ועדיין לא נפתרה לי הבעיה |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שאלה
למחוק
# 8 |
חבר וותיק
|
באנגלית:
Start >> All programs >> Accessories >> System tools >> System restore בעברית: התחל >> כל התוכניות >> עזרים >> כלי מערכת >> שחזור המערכת תן לו את התאריך הכי מוקדים שיש. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לי זה היה קורה מהכרטיס מסך.. בדוק אם הוא לא נשרף..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
אם עולות לך התוכנות של המערכת בלבד למרות שאני לא מאמין תמיד עולה עוד משהיו אז יכול להיות שאחד הפרוססים של המערכת נדפק הסרתה את הוירוסים
תפעיל את הטסקמנג'ר ותראה כמה המעבד והזכרון מנוצלים. ותבדוק בפרוססים אם יש איזה פרוסס שמתנהג מוזר. ואם תוכל לעלות תמונה של הפרוססים לכאן אולי נוכל לעזור לך יותר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|