|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
לפי מה שידוע לי אוהד היה זה שמכר אותם והוא מכר לעשרות אנשים, ו-TheShark התעסק עם מעט אנשים יחסית לאוהד (משהו כמו 7) ו-ISOC כבר מטפלים בו כי כמעט כל מי שהוא התעסק איתו התלונן כבר וכל השאר אייסוק יודעים עליהם כבר
|
![]() |
# 2 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
בן אדם רוצה לפתוח אתר עם CO.IL אבל הדומיין יקר לו...מגיע אחד אומר שיתן לו ב100,קופץ על המציאה וקונה... עובד חודש ואחרי זה נמחק! הבן אדם כבר פתח את האתר ועשה הכל ויש אנשים והכל והוא פוחד שיגנבו לו את הדומיין, בסוף? הוא קונה מאיסוק...הנה הם הרוויחו לקוח ![]()
# 3 |
חבר וותיק
|
אני מאד הזדעזתי מהסיפור הנ"ל
ואני מוכן לקבל עדויות מאנשים ולכתוב תיק ומישהו יגיש את זה במשטרה העדים מוזמנים לפנות אליי
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אפילו אין לך 13.? |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וחוץ מזה אני בנאדם רציני ומשקיע ולא תמיד הגיל קובע... מי שרוצה לנסות אותי מוזמן לדבר איתי
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
בכיף...
רק רציתי לעזור במה שאני יודע-לכתוב טוב.
חבר על
|
בהצלחה
|
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני הזמנתי מאבי loads לומ..
לפני כ 3 חדושים מחקו לי אותו!! אבי בדק ובדק ובדק ככה עברו 3 חודשים עד שהתחלתי להתעצבן על אבי הייתי מעוצבן עליו!! ואז הבנתי שזה לא הוא זה הם (isoc) ואז אבי פנה כל פעם לברר אמרו תקבל תשובה עברו עוד כמה שבועות .. וברוך השם היום קיבלתי .. תדומיין אבל אחרייייי הרבהה זמן 3 חודש לדומיין ועוד מחקו לי אותו..!
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לא קשור קצת לנושא.. אבל הייתי חייב להעיר.. אחי כנס לאתר שלך והסלוגן שלך הוא solutions internet progressive המשפט הזה בכלל בלי היגיון... זה כמו לכתוב בעברית פתרונות מתקדמים אינטרנט... זה אמור להיות progressive internet solutions מציע לך לתקן... זה קצת לא מקצועי... ובקשר לנושא... מישהו יכול להביא איזה מאמר על ההונאה הזאת? כי לא הבנתי בדיוק מה קורה פה. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|