|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
כל דבר מזיק אבל מנסים כמה שפחות
כמו שתאמר שמישהו מפוצץ אותך מכות אז גם ככה כואב אם אם עוד 1 יבוא ויעזור לו אז זה אותו דבר? לא... זה יותר כואב אז גם במקרה שלנו כל דבר זה עוד סיכון לגוף,למוח,לבריאות כמה שתוסיף זה יותר גרוע |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אדם אחד בן 20 יצא ברחוב כולו רוקד לו ושמח כי הוא בריא והכל נקי כי לא מעשן לא שותה לומד ומשכיל עבודה של 6000 שקל בשבוע לא חודש ! חחח פתאום פייייייייייפיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייווווווווווווווו דוששששששששששששש משאית אחחחחחח כמה שחבל אה ?
לעומת זאת בן אדם בן 90 מעשן מזריק אבל הוא חיי מה שאומר שה"הוכחות" האלה זה עניין של אלוהים אם הוא רוצה שתמות אתה תמות ! כל אחד מת בסופו של דבר הקטע אם אתה נהנה בחיים ! אדם מעשן נהנה ? כן שיהנה ויחיה ! אתה לא מעשן ואתה נהנה ? כייף לך אבל אל תגרום לאחר להפסיק את ההנה שלו ! |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לעומת זאת, אחד שלא מעשן בגיל 60, עדיין עושה ריצת בוקר...ומצליח להשתין לבד ![]() עכשיו בוא נדבר יותר על המשאית, תאמין לי שאם היית יודע מתי היית נדרס/מת היית קובע לעצמך אם לעשן... אבל אם היו אומרים לך שאו שתחייה עד 90 בלי עישון או עד 70 עם עישון?... בקשר ל"כל דבר מזיק", כמו שאמרתי, פרופורציות.....זה כמו שאני יגיד שיותר אנשים מתים במכונית מאשר באופנוע, אבל זה בגלל שיש פחות אופנועים, אבל אם תעשו אחוזים תסתכלו מה יותר גבוה, אותו דבר תעשו עם עישון לעומת הדברים שגם מזיקים לפי מה שאתם אומרים... אני לא הולך להגיב פה יותר, כל אחד יעשה מה שבא לו, אני לא הולך להטיף פה מוסר, אני רק רציתי לתקן את הקטע של "כל דבר מזיק" כי זה ממש לא קשור לדיון. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
הנאה שגובלת ביסורין של אחרים
עישון פסיבי בכל מקרה אני ועוד כמה מנסים אולי לפתוח לך את הענים ולהסביר שלא כל מה שטוב עכשיו ונהנה ממנו עכשיו יהיה לך טוב לעתיד תחשוב ותשקול את זה חוץ מזה שזה ביזבוז אדיר של כסף |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
רק עכשיו גמרתי 3 ראשים :/
חח לא נורא, חיים רק פעם אחת :] |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
חיים רק פעם 1 אז למה למות מסרטן ראות?
או למה לדפוק בריאות וכושר גופני? חיים רק פעם 1 בוא נקפוץ מהגג זה אותו עיקרון אתה מקצר את החיים שלך (ודופק את מה שנשאר לך) |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
יסלח לי אלוהים אבל שי תקרא שוב מה שכתבתי לא הבנת אותי לא באתי לדבר על משאיות !
אמממ בקצרה כי ברור שאם אתה לא הבנת אז עוד אנשים לא הבינו אתה נהנה עם מה שאתה עושה ? אתה מרגיש טוב ? שום דבר לא יעצור בך נ-ק-ו-ד-ה ! ... |
![]() |
![]() |
# 8 | ||||||||
Rar.co.il
|
גשם גשם משמים, סוף סוף התחיל החורף...
בקשר למחקר, ידוע וידוע- אני אישית תמיד חשבתי שנרגילה מזיקה יותר לריאות. בקשר לאמרות שרצות פה: "חיים פעם אחת"- המשפט הכי מטומטם שהאנושות המציאה. נכון, חיים רק פעם אחת אך אם אתם חושבים שיאללה נהנה ואז נמות מסרטן זה כיף אני ממליץ לכם ללכת להתנדב לעזור לחולי סקטן בבתי חולים ולראות כמה זה "כיף". ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אתה ממש לא חייב את זה (לפחות ככה אתה מרגיש), אתה יכול לגמור יום בלי לעשן אבל ברגע שהגוף שלך מכור אם לא תעשן יום שלם אתה: -עצבני -עייף -עצוב וזאת רק ההתחלה...פתאום אתה מדליק סיגריה, אתה מרגיש שהשרירים משתחררים, שהראש נרגע (לא חושב על כלום) לוקח נשימה גדולה מהאוויר ואומר כמה החיים טובים- אם הגעתם פעם אחת לרגע כזה תדעו שאתה מכורים. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
גיל 45, אתה נשוי, נניח שני ילדים. אתה עדיין בראש של חיים פעם אחת? סבבה ממשיך לעשן. פתאום הפלא והפלא, לך זה קרה- סרטן ריאות/לשון/גרון אם כל דבר אחר שנרגילה יכולה לגרום- אני בטוח שלכל הסובבים אותך יהיה ממש כיף לבוא לטיפולים כימו', אבל עזוב...חיים רק פעם אחת. דברי סיכום, חברה, מה שאתם עושים עכשיו (רובכם- לא כולכם) אני כבר מזמן עשיתי . לחיות פעם אחת הייתה הסיסמת חיים שלי. אני בנאדם שהיה אומר חיים רק פעם אחת ובאמת חי לפי זה...אתה באמת חושבים שלחיות פעם אחת זה לעשן נרגילה וסיגריות? אתם לא יודעים איפה אתה חיים... אחרי ש"חייתי פעם אחת" כמה שנים אני יכול להגיד לכם רק דבר אחד- עדיף לחיות פעם אחת והפעם אחת הזאת תהיה ארוכה, בריאה ומלאת הנאות שלא מזיקות לבריאות. תחשבו על זה רגע כל אותם בני 14-17 בפורום שחושבים שהם יודעים מזה לחיות פעם אחת, קחו המלצה ממישהו שבאמת עשה את זה- לא שווה.
![]() |
# 9 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
טוב אמא.
# 10 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אבל עם תגובות כמו שלך אני אומר עזבו, תעשנו נרגילה, תעשנו סיגריות...ביום שזה יפגע בכם אולי תזכרו קצת אנשים שאמרו לכם "כן, גם לכם זה יקרה". גם נראה אם אז מישהו יגיד "חיים רק פעם אחת". ולאלה שואמרים "כולה נרגילה"- אני יכול להבטיח לכם שרבים לפניכם אמרו כולה נרגילה ומשם זה המשיך לסמים קלים ("נו באמת, כולה קצת חום") ומשם הדרך לחיים קצרים בכלל לא ארוכה...
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|