|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם מסתכלים על גיל אז מסתכלים עליו בסוף . ואם אתה מרוצה מהרושם אז הגיל לא אמור להווה בעיה
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אחי אתה צודק
אבל מה לעשות שבשוק העסקי לא יתעסקו עם בני 14-15 מתחילים מ 16 זה דעתי לפחות אשמח מאוד לטעות |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אחי אתה צודק
אבל מה לעשות שבשוק העסקי לא יתעסקו עם בני 14-15 מתחילים מ 16 זה דעתי לפחות אשמח מאוד לטעות |
![]() |
![]() |
# 4 | |||
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מאמין בעצמי, אבל יש הבדל בין להאמין בעצמך, לבין להזות לפנטז על דברים שלא תוכל להשיג. מה שאני עושה מקדם אותי ואני שלם עם הצעד הזה. ציטוט:
עם רישיונות לפוטושופ, לפלאש, ולתוכנות הווקטוריות. כדאי הרבה דברים, אבל לא להכל יש לי כסף בגיל הזה, ואלו חלק מהשיקולים שלי. ציטוט:
היית נותן לו את כרטיס האשראי שלך? מי אמר שהם יסתכלו עליי כיותר מבן 7, ולא משנה הרושם שאני אשאיר עליהם. נריה, למה אתה חושב שבתחום הזה, גיל 16 יהיה שונה.. |
|||
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אם יש לי 100$, ואני רוצה להשקיע אותם בעיצוב לאתר תדמיתי גדול לחברה שלי, אני לא אפקיד את האחריות הזו בידים של ילד בן 14, אלא אעדיף להשקיע קצת יותר באנשים מבוגרים יותר אבל להיות עם ראש שקט. אני לא אומר שאין לך זמן, שאתה לא אחראי, או כל דבר אחר, לא אמרתי שום דבר כזה וזה גם לא קשור לנושא. מה שכן בנאדם שמעוניין לקנות עיצוב לאתר שלו לא יודע אם אתה אחראי או יש לך זמן, הוא פשוט יודע שאתה בן 14. *נקודה למחשבה |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
תאי לדעתי בגיל הזה אתה צריך לעשות דבר 1 כדי שבגיל מאוחר אתה תצא לשוק בהצלחה
ניסיון תתחיל לעצב שזה כבר התחלתי לתכנת....וכו' ואז עוד שנה שנתיים יהיה לך אחלה ניסיון ושתהיה בן16-17 אתה ממש תצליח אז תתחיל לעבוד=] |
![]() |
![]() |
# 9 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
לפי מה שהבנתי מכולכם ללמוד ניהול באוניברסיטה זה שטויות כי בגיל 14 כבר אפשר לפתוח חברה אז אני אישית יוותר על זה.
ומה שכולכם אומרים זה שאפשר לנהל חברה רצינית בגיל 16-18 כי אין יציאות ואין בילוייים אז כנראה שטעיתי כי חשבתי שאנחנו ילדים ואנחנו צריכים להינות ובשביל 1000-4000 שקל בחודש לא הייתי עושה את זה בחיים, לכו לעבוד במקדונלדס ותקבלו יותר מחברות שלכם. -בן. |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
חח...
איזה מצחיקים אתם! זה לא הגיל זה התרגיל יש המון המון דוגמאות טובות לחברה שהתחילו בגיל מוקדם למרות שזה לא חשוב אלה לאחל לו הצלחה בהמשך הדברים. לפחות הוא יוכל ללמוד דיי הרבה =] בהצלחה ואהבתי את העבודות שלך תפנה אליי באיסיקיו 428476 אני ילמד אותך כמה דברים (אם תרצה) כמובן כל זה ל"עתיד" ותאמין לי אם ככה אתה חושב אני משער שאתה תכבוש כאן את כולם. אם תרצה כל הצעה כלשהי או יעוץ.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|