|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
חבל,
דרך אגב למה אתה מופיע בתור עסק רשום? |
![]() |
![]() |
# 2 | |
кто ты?
|
ציטוט:
![]() בהצלחה בהמשך הדרך, תאי. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
כל מי שדיבר על גיל... אין לזה שום קשר.
לתאי יש ידע במערכות ובהוסטינג יותר מלאנשים בני 30 תאמין לי... הוא לאט לאט למד את זה, והגיל ממש לא משנה... הוא יכול לעשות בדיוק אותם דברים כמו שמישהו בן 40 יכול לעשות... לא כולל לרשום עסק, שזה בעוד 4 שנים תאי יוכל לרשום את העסק על שמו. אבל כרגע, תאי לפי דעתי יותר מקצועי מחצי "חברות" ההוסטינג שיש פה בפורום.
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
דבר שני, העוסק פטור רשום על שמי. חברה אפשר לרשום רק מעל גיל 18 לדעתי. ובעניין מושגים של הוסטינג אני לא תמיד מבין, אבל גם לזה יש פיתרון. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
צעד מבורך,
בכל בעייה אתה יכול לפנות אליי
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
בהצלחה בהמשך!
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לכל הטוענים שהגיל הוא עניין בעייתי - אני חולק עליכם!
אתה יכול להיות בן 14 ולנהל את החברה שלך כמו בן 20 - וכך גם תבוא ההצלחה! הגיל הוא עניין בעייתי לא מפני שהאדם לא מסוגל לקחת אחריות על העסק שלו (בחלק מהמקרים) אלא מפני שהחוקה בעולם יוצרת בעיות ומגבלות לאנשים בגיל זה. לפעמים גם אדם בגיל 14 יכול לנהל עסק יותר טוב מאדם בן 30 - זה לא העניין. תאי - שמעתי עליך רק טובות, ואני מאחל לך רק בהצלחה. אני מקווה שתדע לקבל גם הערות מסוג זה שקיבלת כאן, אבל אני בטוח שאתה מספיק בוגר כדי להבין מאיפה הן באות. אל תיתן לאף אחד לשבור אותך ותמיד תהיה בטוח בעצמך, אם תרצה לנהל עסק - תנהל עסק. לדעתי אתה עושה צעד נכון, כל עוד אינך בטוח שאתה יכול להקים עסק (שמבחינתך) הוא ברמה הגבוהה ביותר - אל תקים אותו, תבנה אותו קצת. אני מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך, ומקווה להכיר אותך קצת יותר לעומק. בברכה, נעם שמש. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל מי שאומר שתאי לא אחראי הוא ממש טועה.
אני הכרתי את תאי לכמה דקות שיחה באיסיקיו שלא היו כאלה נחמדות אבל זה לא משנה. הוא נראה בן אדם רציני, אחראי ואפילו יותר בוגר מכמה פה... בקיצור בהצלחה תאי. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|