|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה אתה חושב דברים סתם בטח גנבו או משהו מאיפה אנחנו אמורים לדעת? צריך לשאול את המנהל של לינסרב ליראות מאיפה זה הגיע לידיים שלו.... |
|
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ליינסרב לא שורה אליי בהנהלה אומנם אני מאחסן אותם והכל. האתר של דיו-סרב לא משתמש בשום דבר ששיך לך, ליינטק נמצא בשלבי בנייה... אז מה אתה רוצה, מה אתה בא להגיד? וזה לא שאני לא רוצה את האתר, פשוט שפונים לחברה מביאים אפיון לאתר, ומחכים חודש עד שמקבלים תשובה ממנהל החברה איך ההתקדמות של האתר. זה קצת לא נעים, ואפילו "הורס את התוכניות" ...
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עידן ענה לך על השאלה למה משהו לא ברור? הוא אמר שהם לקוחות רסלייר מן הסתם הם קשורים לחברה, הם לקוחות שלהם זה לא אומר שהשם דומה. אז זה אותה חברה (מבחינה לוגית). על כל מקרה לך תוכיח שהטופס אותו טופס? המידות? הצבעים? ניר משנה את הגודל ב 1PX וזה כבר אומר שזה לא אותו טופס. מספיק כבר לומר דברים כאלה מה החליט שאיסיקיו זה מקום אולטמטיבי לפתרון בעיות תתקשר אליו שלח לו פקס משהו.. אבל באיסיקיו? זה הדבר האחרון שצריך לברר במקום. אם היית רוצה היית פותר את הבעיה עוד לפני. אבל תמשיך לנסות באותה דרך. למרות כל הפניות שאני מקבל באיסיקיו לצערי לא כולם מקבלים מענה. מה לעשות שהאיסיקיו מתחיל לתקוע את המחשב? אז תראה לפי דעתי אתה וניר הצגתם את הצדדים שלכם. אני נמנע ![]() פתרו את העניין במקום אחר זה לא מקום לדיבורים אני בכלל חושב שצריך להוריד את הקטע של הביקורות הרעות(דמוקרטיה לחלוטין) כי כולנו יודעים ש 99% הנאשם זכאי. תפתחו פורום של תלונות. למרות שניראה לי שאף אחד לא יכנס לשם כי אין לו תזמן להציץ בתלונות שלכם. אז אם הוסטס הוא מודל להשמיץ חברות אז זה כמובן שלא ! תנעלו את הנושא הזה וכמה שיותר(אתם מורידים כאן את הרמה עוד יותר) זה הסיבה שפחות ופחות אוהבים את הפורום תחיו בשלום מה נורא בזה? אם לא תמשיכו לעשות מזה בידור (רק תסתכלו באיזה קטגוריה הפורום הזה נמצא) מקווה שישרתי לכם את הקו מחשבה לגבי זה.. ואם לא לחזור לפורום עצמו הוא עוד יהיה הפורום הקטן בישראל. הצוות ההנהלה כאן עושה עבודה נפלאה אל תפגעו באנשים המפרגנים. וגיא חח.. אתה הולך תמיד קדימה ![]() עכשיו לכולם חג שמח ![]() ושוב לנעול~! |
|
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
טוב. תודה, קיבלתי תשובות על מה שרציתי.
אפשר לנעול |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
בתאכלס? לפי דעתי ניר פותח 50000 עסקים כדי לבלבל את האוייב...
לפי מה שהבנתי הוא מוכר פרוץ ובגלל שכל לקוח בעסק אחר שמנוהל בפועל ע"י אדם מסויים שניר בחר אך הוא מנהל הכל ומקבל כסף וככה לא עושים לו כלום בנוגע לפרוצים. בתאלכס? אחלה שיטה, ואם הוא עובד ככה חייב לציין שהוא אדם חכם דווקא ובטוח עושה כסף...סתם לבזבז כל פעם על דומיין ישראלי ועיצוב, לא נראה לי שפוי ככה שבטח יש הכנסות. אבל? כל שקר יתגלה בסופו של דבר. ניר, במידה ואתה עושה את מה שאמרתי, ה2000 ש"ח לחודש לא שווים סיכון כזה מבחינה משפטית. בהצלחה בהמשך ומקווה שהכל יבוא על פתרונו. אציין- ההודעה שלי מתבססת על כך שלקוחות של ניר אמרו שהוא מוכר פרוץ וחשיבה הגיונית שלי בלבד וכן עובדות בשטח - דיבסרב ולינטק - 2 עסקים בניהול שונה אך בגלובאלי ע"י ניר. אין כאן כל כוונה להשמיץ את ניר ו/או לפגוע באחד מעובדיו, במידה וזה פוגע, אערוך את הודעתי. חג שמח.
אחראי קהילה
|
איך אני אוהב את גיא כמה הוא עוזר :P
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
גיא
הוצאתה לי את המילים מהפה תאמת גם אני הייתי עושה את זה אם הייתי במקומו אבל אני נכנס עכשיו לעסק ואני אמרתי לעצמי הכל חוקי 100% אפילו הדף של הצור קשר ולגבי ניר כל זה ידוע כבר שנה למה אתה עדיין מתעסק איתו??? ומה אתה רוצה שאנחנו נעשה אם זה לאזהיר אותנו כבר יודעים ואם אתה רוצה שנלך למשטרה להתלונן שהוא גנב משהו ממך לך לבד! יום טוב |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
בגלל הביקורת שלך לסגור חברה?
קצת הגזמת לא ? .. |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אגב - פותח הדיון , בהצלחה לך עם התביעה. |
|
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
גם אם היה עליי 500 פוסטים על ביקורות רעות לא הייתי סוגר תחברה איזה טמטום לומר שהחברה נסגרה כי "שמתי עליה ביקורת" |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|