|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אתה רק צריך כבל ותוכנה בשביל להעביר קבצים.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
תנו לי לחסוך לכם טירחה
http://pelephone.co.il/catalog.asp?catId=164&fId=128 חפש מה שהכי מתאים לך ומה שבתקציב כמובן למה אני יכול להיגד לך ישר POZ 3000 ומשהו זה פלאפון כף יד איזה מגניב הוא עבדתי בחנות מחשבים שנה שבעברה פתאום המחש\ב כף יד שלו מתקשר אני כזה WTF הוא מכור לגאג'טים קנה ישר כשיצא פתאום מוציא אוזניות ומיקרפון כזה אלחוטי מתחיל לדבר בול אבא שלי בא לאסוף הוא לא מאמין לו מחםפש מאיפה זה חחח גם אני בפלאפון חברה מעפנה כל חברה עדיפה מהםפ חוץ ממירס חח אה??? באתי להראות לך את המכשיר שלי והורידו אותו מהאתר איזה מנייאקים קניתי אותו שנה שעברה סךף הכל סתם נמכשיר LG 670 דרך אגב קנה לעצמך פלאפון נורמלי ואיזה מחשב כף יד איכותי וזהו כל מה שביחד חרא! בהצלחה בבחירה |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אולי היית מציע לו K MATE I-JAM וזהו? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
כמו שאמרו פה
יש נגן מוזיקה (mp3) ב v3c אבל אחד החסרונות בפלאפון הזה זה שאין כרטיס הרחבה זה אומר שלא תוכל להעביר הרבה שירים, אם זה מה שאתה מחפש |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
סמסונג 770 אחלה של פלאפון!
יש אותו לחבר שלי והוא יפה וכל התכונות שציינת יש בו! ממליץ לך
# 8 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אם סמסונג sch-a930 לא היה חסום הייתי אומר לך..לך עליו,
אבל בגלל שהוא חסום (וזה עקב שלסמסונג מעבדה מתקדמת יותר, אשר נותנת אופציה לרשתות לחסום אופציות/ לפתוח ע"פ רשימה). ה- 770 (אותו שמדובר לעיל רק בשמו המלא והמקורי) הוא פאלפון כבד, אחד הטובים שהובאו לפאלפון (נמצא אצלי אחד כבר חודשיים), הבעיה היא החסימות שלו לדברים (ברוב הפאלפונים של פאלפון). במוטו שלהם (הדק..שאני לא מחבב אותו בגלל שהוא דק יותר מידי לטעמי) הוא לא חסום, ויש אפשרות להשתמש בפונקציות המלאות שמשתמשים בארה"ב לדוגמה. אם אהבת אותו, אני בעד ה v3, ואם אין לך בעיה להוריד רינגטונים ולהשתמש בבלוטוס רק לצורך אוזניה (לא להעברות דברים ממכשיר למכשיר נגיד) ה- 770 היא מציאה. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום
|
SK Multi Slider
מומלץ! יש לי אותו קרוב לחודשיים כבר ואני נהנה ממנו, חוץ מזה שהוא שקסי בטירוף!
# 10 |
Permanently Banned
|
אמממ קח את K MATE I-JAM
חחחחחחח :P הצעה שלי תבוא לסניף תשמע מה לנציג יש להציע ככה אני בחרתי את השלי הדרך הכי טבוה תמצא משהו שאתה אוהב ושיש לך תקציב וזהו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|