|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
חמווד מאוד! אהבתי, יש לאיפה להתפתח..
|
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קודם כל בהצלחה לך!!!
עכשיו אני אשמח לדעת מה השירות של הג'יבריש הזה עושה? אתה יכול להביא לי דוגמא למשפט ג'יבריש שהוא מתקן? תודה. |
![]() |
# 3 | |||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
כדי לחדד את מה שאני אומר אני פשוט אציג את ההשקפה שלי- אני לא אוהב להפוך אתה אינטרנט למשהו עסקי/כלכלי, שאני משיק אתר זה בשביל הכיף/לאתרגר- לראות לאן אני יכול להגיע. ציטוט:
אם הייתי מבין בתחום הזה כלל לא הייתי מתנגד ל-500 ש"ח בחודש בהשקעה יחסית נמוכה של זמן ומשאבים.
# 4 |
חבר וותיק
|
תמיד טוב להתחיל ולהתנסות!
במיוחד שהתחום בישראל עוד בחיתוליו. www.netmonster.co.il תקרא את המידע המצוי באתר הזה. יש כאן יחסית הרבה מידע בעברית + המלצות. האתר מנוהל על ידי פליקס לשנו - נחשב כאחד התותחים בתחום. בהצלחה. |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
האתר נראה טוב,פשוט וטוב
וגם הדומיין הוא אחלה דומיין,בהצלחה לך באתר ![]() ובסוף צדקתי לגבי מה שאמרתי לך מזמן(אתה בטח זוכר ![]() ולגבי loading למה אתה צריך להתערב לו?אני בטוח שהוא אדם מבוגר ויכול להחליט אם לשלב פירסומות או לא,הוא בחר שבנתיים לא למרות שזה רק עכשיו והכל יכול להשתנות ולגבי התוכניות שותפים זה לא בידיוק הכנסה בטוחה ועד שתתחיל לקבל משהו יעבור זמן. |
![]() |
# 6 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
# 7 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד,
גם אם מה שלא תגיד האתר דורש עיצוב שיהיה נוח לאנשים... גם אם לא אכפת לך מהאתר לפעמים לא עושים את זה למען אנשים אלא למען עצמך כדי לומר פתחתי אתר שניראה טוב לעין ואפילו פשוט... |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אחלה שירות!
יש כאן הרבה ילדים שלא ממש מבינים למה השירות ומתלוננים אל תנסה להסביר להם שוב ושוב ושוב אם הם לא הבינו בפעם הראשונה השנייה והשלישית הם גם לא יבינו הלאה..=] בהצלחה גירסה ישראלית מצויינת לאתר האמריקאי המצליח.. נקווה שיהיה לו שימוש כמו לאמריקאי ואם אתה רוצה כן להרוויח ממנו קצת (הרבה) רווחים (למרות שאמרת שאתה לא מאמין בזה אבל תראה את tinyurl הם מרוויחים המון מהאתר שלהם וכמו שאמרת..אתה הולך בידיוק כמו tinyurl) כדאי לך לנסות ולשווק את האתר אפילו לקהל יעד יותר מבוגר כי האתר יכול לשמש אותו ממש בכיף ובכך הרווחים יהיו משתלמים יותר לדעתי.
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אם בעתיד הקרוב האתר יהפוך לפרוייקט אין לי בעיה להשקיע כסף רב לשיווק לכל קהל יעד, ולהשקיע זמן יקר בפיתוח מערכת יותר מתקדמת ונוחה. שוב, תודה לכולם על הביקורות! נ.ב בקשר לשרת אין מה לדאוג, האתר מאוחסן על השרתים של HTTP.co.il ומהתרשמות של מספר ימים בלבד והמלצות רבות חברה מעולה.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 27-09-06 at 19:30.. |
|||
![]() |
# 10 |
Guest / אורח
|
האתר נראה אחלה דווקא (אם אתה מעוניין למכור את הדומיין בעתיד פנה אלי).
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|