|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אחי...אני אישית לא היתי קורא לו מקודד...הוא לא עשה כמעט כלום! רוב העבודה בוצעה ע"י הפוטושופ (או האיימג' ראדי....)
אם אתה רוצה קידוד יעיל וטוב...תעשה אותו בעצמך...לא שהפוטושופ יעשה לך את העבודה משום שהוא עושה את זה גרוע! מה שאתה יכול לעשות זה: 1) להיכנס לפוטושופ, לחתוך רק את התמונות שאתה צריך....כלומר: הלוגו, התפריט, הברוכים הבאים (מתחת לתפריט), הכותרות של הבלוקים, וכו'.... 2) להכינס לכתבן (NOTEPAD) ולהתחיל לכתוב את כל קוד הHTML...ואז תראה שזה יצא הרבה יותר יעיל, הרבה יותר קל (מבחינת משקל), ונטען הרבה יותר מהר! 3) לא חובה, לבדוק שהקוד שעשיתה...אחרי שהוא נראה כמו שאתה רוצה...תקין...לפי התקן שאתה בוחר (XHTML 1.1, XHTML 1.0 STRICT וכו'...). בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אלעד אתה יכול לצפות שניה בקוד מקור ולאמר מה לעשות כדי לסדר את זה
תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
הבעיה היא ש
למה ה' לא שמע את תפילתינו בהתנתקות? הוכחות למציאות ה' צמוד מידי לטבלה ? זאת הבעיה ? כי אני לא רואה משהו חריג שם. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אחי אני מדבר על זה עכשיו
http://www.yahadoot.net/mamar/g.php אשמח אם מישהו יוכל לאמר לי אם אפשר לסדר את זה בדרך כלשהי בלי לקודד שוב |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
תנסה להגדיר גובה בTD איפה שמופיע התוכן...
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אם אתה רוצה שהטקסט ימתח אתה תצתרך לקודד מחדש רק לעשות דבר אחד שונה הפעם , אתה תצתרך לחתוך חלק רק את הלוגו , תפריט וזה ואת כל החלק של הבלוקים והתוכן לשים בתמונה ואז לבנות הכל בעצמך בפנקס רשימות / Dreamweaver או כל דבר אחד שאתה משתמש בו.
אשמח לעזור לך בזה אם תרצה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|