|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
שתי דברים למחשבה בעיניין השוואה:
בלי השוואה לא הייתה לך מדינה. ה' אולי רצה לעמיד אותנו בניסיון (שניכשלנו בו). בקשר לנושא: צודק זה לפעמים מעיק אבל הם רוצים שתאמין שיש בורא עולם שתיחייה בעולם הבא לפחות (ואין לי כוח להיכנס לזה זה גמרה, סיפרו לי כמה דברים על זה) ותיהייה לך אפשרות לתקן את הנשמה שלך אממ מי שאומר שאין ה' תתחילו לקרוא גמרה תראו מה יש שם אתם תאמינו משמעות החיים כתובה שם בפרוש (ממליץ לקרוא מגיל 40 ומעלה אם אתה לא רוצים להתחרפן) ד"א עוד סיבה שה קיים בכול הדות יש קשר לה' אם זה שליח ואם זה בתנ"ך תמיד יש קשר לה'
= Last edited by Avi.B; 01-09-06 at 12:09.. |
![]() |
# 2 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
תאמין לי שאני כופר ולא מקורב בשיט לדת, ביינתים אני שורד 20 שנה יפה מאוד ולא, לא קרה לי שום דבר. אני לא צם ביום כיפור, אני לא אוכל כשר, בפסח תמצא במקרר שלי פיתות ופיצות קפואות להכנה, בימי שישי אני במועדונים ושותה אלכוהול. לפחות אני לא כמו הרבנים המזוייפים שאונסים וגובים כסף על נגיעות באיברים אינטימיים.
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אז למה ה' לא רצה להעמיד אותנו באיזה ניסיון נחמד בששת הימים? או שהוא העמיד אותנו בניסיון והצלחנו? למה? כי הטייסים החילונים והכופרים שלנו הכו את חיל האוויר המיצרי? ונתקלתי במספיק סיפורים מהחיים האישיים שלי שבהם דווקא הצדיקים "זכו" במוות צעיר בייסורים, והנבלים נותרו לחיות בשיבה טובה ובשמחה רבה. אז מה? אם צדיק מת מוקדם אז אלוהים רוצה אותו אליו כדי לקדם אותו לגן עדן? ואם צדיק חי חיים ארוכים אז אלוהים לא רוצה אותו בגן עדן? |
|
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בני, הרי אנחנו יודעים שלכל שאלה תהיה לו תשובה...שטותית אבל זאת תהיה תשובה... ובדיוק מה שאלעד כתב היה לי בראש, אני הייתי מעדיף לא להיות קיים ולדחות את הקמת המדינה הזאת אפילו עד עצם היום הזה מאשר ש6 מיליון (תחשוב שזה מספר שווה ואולי אפילו יותר גדול מאוכלוסיה היהודית עכשיו בארץ) יהודים ימותו. טוב חבר'ס יש חצי גמר אליפות העולם, ארגנטינה-ספרד...אני יבוא ויגיב בין פסקי הזמן. |
|
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
בני לגבי מה שאמרת...
לא מאמין גדול בה' ואף חוטא אבל אם כבר הקטע עם השואה והכל הגיוני... מה כבר היה בתנ"ך בנ"י חטאו...וה' העניש אותם במלחמה או משהו בסגנון, בית המשפט הושמד לפחות פעם אחת לפי מה שאני קראתי אפילו פעמיים אם אני זוכר נכון, נביאים מתו, אנשים מתו. אז למה שעכשיו הוא לא ייתן לשריפת בתי כנסת ורבנים?, זה אותו דבר בשבילי אבל שוב אני לא מאמין בו.
הוסטסניון
|
אני דווקא.. בתור אחד שהתנגד לדת וממש ממש היה אנטי
בזמן האחרון נורא נורא מתחיל להעריך את האנשים המאמינים אני אמנם לא חושב שאמצא את עצמי מאמין אבל האמונה מוסיפה להם הרבה שיבושם להם אני לא נגדם, ההפך |
![]() |
# 7 | ||
Rar.co.il
|
בקשר לאשכול עצמו אתה צודק, שכל אחד יחיה איך שהוא רוצה ויעשה מה שהוא רוצה.
ואם מישהו יאמין/לא יאמין יקיים/לא יקיים מצוות הוא יחיה בדיוק כמו השני, באף אחד לא תפגע מכת ברק. ציטוט:
זוהי נבואה שאלוהים מכתיב למשה בתורה על אחד מהימים שיקרו לאחר מותו: ציטוט:
-2000 שנות גלות אך עדיין 99.9% מהיהודים שומרים את מצוות התורה, מתגאים בדתם ולא מניחים לפוגרומים להפריע להם להמשיך ולעשות זאת. -כמאה שנה לפני קמה תנועת ההשכלה היהודית. בגדול מה הם אמרו? אנחנו לא צריכים אלוהים, אנחנו בעד היהודי החושב/היצרן, מה אנחנו צריכים מצוות בואו נשתלב בחברה נעזוב את הדת ונתקדם קדימה. תהליך זה הוא עזיבת האל באירופה ובמספר חלקים באפריקה. -לאחר מספר קטן מאוד של דרורות מגיע השואה. העם פתאום חוזר לאלוהים מתחנן שיציל אותו מזרועותיהם של המרצחים, אך אלוהים? אלוהים מתנהג בדרך "אין קול ואין עונה". לאחר מכן מה קרה? העם כמעט כולו הושמד וניצולי השואה אמרו שאלוהים לא קיים בגלל המקרה הזה. הערה: תנועת ההשכלה הביאה לשילוב העם. שילוב העם הביא להתפתחות האנטישמיות המודרנית ולירידת האנטישמיות המסורתית. הפלא ופלא, האנטישמיות המודרנית שבאה בגלל תנועת ההשכלה ועזיבת הדת (ההשתלבות) הביאה את היטלר והמפלגה הנאצים...הם הביאו לשואה. הפלא ופלא, מה כתוב בנבואה? נתחיל בזה שעפ"י מחקרים היסטוריים ספר דברים (שבו נמצא הפסוק) נכתב לפני 2600 שנה. זו רק ההנחה, משם אפשר רק לרדת ובקיצור מינימום 2600 (לפי הדת 3300 בערך). אז הנה הפירוש שלא צריך שכל גדול כדי לראות אותו: -יום אחד העם יעזוב את התורה והמצוות אשר ציווה עליהם אלוהים. -באותו "יום" אלוהים יכעס על העם , יסתיר מהם פנים (יתעלם מהם) והאם "יאכלו" (יושמדו) ויהיו להם צרות רבות. כמו כן אלוהים מוסיף שבגלל שהוא יתעלם מהם העם יגיד: בגלל כל הצרות האלה, לא יכול להיות שאלוהים קיים. ישנם עוד הרבה פסוקים שמתארים בבירור את התהליך של השואה.
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אז יש פסוק. שאפשר לפרש אותו בדרכים שונות - ואנחנו הרי עם שזה התחביב הלאומי שלו, לתת פרשנויות שונות לאותו דבר. אני לא יודע מה יותר גרוע - להאמין שלא קיים אלוהים, או להאמין שקיים אלוהים שבגלל שלא נותנים לו תשומת לב הוא מניח ל"עם הנבחר" שלו להיטבח. ועוד דבר - טיעון האשמת הקורבן שאתה נוקט בה נהוגה גם אצל נשים מוכות/נאנסות. "לא הייתי צריכה ללכת עם חולצת בטן, בגלל זה פגעו בי". או כמו שאתה מציג את זה - היהודי שהעז ליצור תנועת השכלה, שהעז לעבוד, שהעז לצאת מהקהילה הסגורה שלו - הוא אשם. לא חס וחלילה הנאצים, האנטישמים. אנחנו אשמים. לשיטתך, גם החמאס לא אשם. אלוהים שלח אותם כדי להעניש אותנו. |
|
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי
|
טוב,
יודע מה? מתנצל על הדברים שלי, אני משער שעם בנאדם רדוד הוויכוח הוא חסר טעם, בהצלחה בשליחות המסיונרית שלך. |
![]() |
# 10 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
מיסיונריות? אני לא חושב שמישהו פה שם זין אם תאמינו או לא, לי אישית ממש לא איכפת (לא מהמאמינים ולא מהלא מאמינים) הרי בסוף זה מסתכל בבחירה שלכם- להאמין או לא להאמין. כלום לא יקרה אם לא תאמינו, כלום לא יקרה אם תאמינו.
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים. Last edited by BHXHUI; 01-09-06 at 14:39.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|