|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: מה דרך החיים שלי? | |||
חילוני-הולך לבתי כנסת בחגים ושבתות |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 26.19% |
חילוני-עושה מה שבא לי מתי שבא לי |
35 | 41.67% |
דתי-מתפלל כל יום אבל לפעמים חורג |
5 | 5.95% |
דתי-מתפלל יום יום שומר וצוות וכו' |
4 | 4.76% |
דתי-אני חוזר בתשובה |
3 | 3.57% |
חילוני-אני חוזר בשאלה |
3 | 3.57% |
אחר |
12 | 14.29% |
מצביעים: 84. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
אומנם אני במודיעין אבל בקשר יומיומי עם חבר'ה קרביים וקצת מעורב בפעילויות האלו. חטיבה 900 מתמחה בלוש"ב וכן, הם תופסים את רוב גזרת עזה בפעילויות. למשל, דוכיפת היו אלו שעצרו של מרואן ברגותי. גבעתי אם אני לא טועה קיימת די הרבה זמן, אפילו 50 שנה ויותר.. וגם לה יש פלס"ר שמקבלים בין הייתר כנפ"צ. זה שלא שומעים עליהם, לא אומר שהם לא שם. ציטוט:
תבקש מדו"צ מידע על חללי צה"ל ב 5 השנים האחרונות כולל מקום מגורים, מעניין מאיפה יש יותר..
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובתוך ה10% שנשארו יש קיבצוניקים יש מושבניקים ויש את כל הרשויות הערביות הדרוזיות והצרקסיות וכו'. ועדייין אם תסתכל על הנופלים, תראה הבדל ניכר, בין העיר לבין הכפר. משהו כמו 90% הרוגים לכפר ו-10% הרוגים לעיר סתם זרקתי אחוזים אבל זה בערך רק צריך לספור ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואני אומר לך דוגרי, לך תבדוק במלחמה האחרונה איפה החיילים שמתו גרו ותראה בעצמך! די לחפור לי קשה להסתכל בYNET? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
Elihai - להפתיע אותך?
רק בגלל המושבניקים והקביצונקים כולנו פה ![]() אחרת היה לנו צבא של מודיעין ושל גובנקיים בלי קרביים. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
גם אני יכול להגיד לך תלך אחורה בזמן (70 שנה), נראה אם המושבניקים/קיבוצניקים היו פה היום בלי המתיישבים העירוניים. צא מזה, יש הרבה אנשים שמשרתים בקרבי וגרים בערים (מהקריות יש הרבה, חיפה, ב"ש, בין שאן, רמת גן וכן...אפילו ת"א והרצליה). אתה מתעלם מהתגובות שלי, אולי כי אתה לא רוצה לספק תשובה לטענות שאני מציג אולי כי אין לך. כולנו מסכימים שהרוב (לא המוחלט) הם אנשים שלא גרים בעיר, אבל צא מהסרט של בלי הקיבוצים יהיה צבא בלי אף חייל קרבי אחד.
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ולפני 70 שנה לא היו עירונים, אולי היו אנשים שגרו בעיר אבל הם לא היו אותם העירונים של היום, היה להם שייכות לארץ והם היו בדיוק כמו המושבניקים והקיבצוניקים, לפני 70 שנה כולם ידעו שאם לא ילחמו לא תהיה מדינה. אין לי נתונים רשמיים אבל רק תתסכל ברשימה של ההרוגים במלחמה האחרונה.. רק תסתכל ותראה איפה הם גרו.. מתוך אותם 120 חללי צהל אולי 10 היו עירוניים. ואת אותם 10 החללים אני מאוד מעריך כי הם החליטו ללכת לקרבי למרות החברה הסובבת אותם ומתו כדי להגן על הארץ. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
אני חילוני, מאמין, די מסורתי הולך לבית כנסת בחגים ומדי פעם בשבתות ועושה קידוש בשבת
איזה דפוק מה שאנשים כותבים פה מעיפים לדתיים תכובע? דיי טיפשי ועלוב שאנשים אפילו חושבים לעשות את זה |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|