|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
t tc tcp tcp/ip
|
גם אני שמעתי שהחלקים שהם מביאים הם יד שניה .
אני רק יכול להגיד שלפי דעתי KSP אמינים ואיכותיים , ואין שום טענה כרגע ששמעתי או אני העברתי עליהם.
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
שמע אני יודע בודאות ש KSP בב"ש מוכרים חלקים ( לא הכל ! ) משומשים ~! הם הציעו לי כרטיס מסך לאחר היבט קצרצר עליו מהידים שלהם ראיתי והבנתי שהוא עבר שימוש ותיקון שלא נעשה במפעלי היצרן. כך שזה אותו דבר כניראה גם בנוגע לאיבורי . |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
ReFurbished (ככה רושמים?), ציוד שהיה פגום שעבר תיקון במפעל, החנויות והרשתות קונות אותם במחירים סופר זולים. לרוב הציוד שמוכרים הוא חדש, ציוד שמחליפים (במסגרת אחריות לדוגמא), הוא ציוד שתוקן. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לא יודע אני בזמנו חשבתי לקנות מהם מחשב לא הסתדר
והבנתי שלהרבה אנשים היו בעיות איתו אז קניתי מחברה אחרת |
![]() |
![]() |
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
גרועים.(בכל מיקרה סניף רעננה)
הם קונים הכלללללללללללללללל סוג ב'. רוב הדברים שלהם בכלל לא עוברים בדיקה.(יעני ע"י המדינה, תו תקן) המסכים שלהם גרועייייים(ה LCD בכל מיקרה), אין מסך שאין בו פקסלים שרופים, אין דבר כזה. בן דוד שלי קנה מהם מסך, 4 פעמים החליפו לט, 4 פעמים היו פיקסלים שרופים! ממש לא ממליץ. המחיר לא שווה אתה כאב הראש. עדייף להשקיע יותר, ולקנות מחברה אמינה. במוצרים כאלו לא צריך להתפשר עד כדי כך במחיר. הם מוכרים במחיר לא ריווחי(להם), וזה בגלל שרוב המוצרים שלהם "פירטים", זאת אומרת לא עוברים בדיקה של תו תקן וכו.. וגם הרבה מוצרים יד שניה. הרבה פעמים הם מוכרים משהו, ואז הוא לא טוב, והם אורזים אותו שוב, ומוכרים שוב. למרות שהם יודעים שהוא לא טוב. בקיצור, להתרחק, לא לחשוב על הכיוון שלהם..
דוא"ל: almog.zimel ב ג'מייל נקודה קום מסנג'ר: almog שטרודל freetopsite נקודה co נקודה il Last edited by somebody; 18-08-06 at 19:54.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי
|
שמעתי כבר ביקורות עליהם... לא כל כך חיוביות
ממספר אנשים שונים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אח שלי קנה משם מחשב...
רק בעיות! |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לא שמעתי עליהם טובות,
אבל אישית ממליץ לך KSP, קניתי לפני חודש ומרוצה עד הגג, נשרף לי הלוח אם והחליפו, עכשיו עובד פיקס ![]()
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חברה מעולה קניתי מהם שתי מחשבים סוסים ואני מרוצה מאוד...חברת המחשבים הטובה ביותר
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
חברה חזקההה
קניתי משמה מחשב מרוצה עד הירח XD חחחח אחלה דבר זה !!!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|