|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
הראשון
![]() ד"א שוסטר מאיפה כל הידע? אני רוצה גם!! ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני מחובר 24 שעות ביממה לשיחת ועידה עם דימה מHostorm ורותם מ, והם מגלים לי את כל מה שאני צריך לדעת. במידה ותרצו הסבר מדוע המפרט הראשון טוב יותר רק תגידו. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ועיבוד חבילות מידע בשרת עוסק בעיקר בעיבוד ממוקד. בקשר לזכרונות, מכוון ומדובר במעבד Intel Core 2 Duo יש השפעה ברורה של עיבוד מול תדר אפקטיבי! בניגוד למעבדי AMD Athlon 64 אשר תלוים בתזמונים על מנת לשמור על רצף עיבוד. לכן יש יתרון ברור תחת שימוש בDDR2 המציג תדרים גבוהים (במקרה המסוים הזה 667MHz). לוח האם כמו כל לוח אם אחר בתחום זה מספק תאימות מלאה למעבד מה שנותן ביצועי עבודה איכותיים. בקשר לנפח הזיכרון, כאשר מדובר בשרת יש עיבוד ברור של "חלקי" מידע אשר מוזרמים ע"י הרשת שעליה השרת פועל. כאשר אין קישוריות (בין אם מקומית ובין אם גלובאלית) מעל 2,048MByte מקובע, אין צורך ביותר זיכרון! ולמען האמת זיכרון נוסף פשוט יצור מצבור סריקה נוסף אשר יאט את כלל הביצועים. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() ואם שמים DDR3 שהתדר טיפה יותר גבוהה הביצועים יהיו טובים יותר לא? ואתה אומר שהכוח עיבוד של המעבד הזה גבוהה בהרבה? אז אממ מה אתה אומר עליו בהשאווה לXeon ממוצע (3.06GHZ 2MB ) ? |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |