|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() תבינו עד עכשיו אני הולך עם ראש מכופף בגלל דימה ![]() ואני לא קול, אני גזעי תדייק שחר אהבת חיי, לאן נעלמת לי |
|
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
גיא באמא שלי אתה ילד כאפות !
ובוא אני יראה לך איך מודדים את זה ! ליימר ! לרדת על כולם יודע ? כן פחד לבוא ? כן אומר ילדים קטנים ? כן חש גבר ? כן קיצור לא באת אתה ציפס לא בא להעליב אבל בתור אחד שחששששששששששששש את עצמו שאנחנו פורום של חנונים אתה חנון אחי אתה ה GEEK ואין יותר ממך ! בתמונה אחת זה אתה ! ![]() גבר זיין סקסי והכל זה מה שאתה ! הדוגמן ! ותאמת ? ביום שאתה לא תיהיה בתול אני ימות כבר שזה יהיה בגיל 120 בלי עיין רעה ! וסליחה אם נעלבת עם כל הכבוד שאתה מנהל לא באתי להעליב מה שכן כל המפגש ירדנו עליך היה כייף ! חשבנו איזה כאפות היית מקבל והכל ולא כי זה אלימות אלה מזה שאתה חנווץ כזה |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אני בתול
![]() ויש לי זין קטן ![]() ו.. קוצ'י מסרב להשיג לי כוסיות ![]() חמודים שלי, אני הייתי במפגש הראשון וכל מי שהיה איתי התאכזב כלכך מהאנשים בפורום שהוא פשוט לא חזר לשם אגב.. תמונה שלי פורסמה פה מלא פעמים לעומת כולכם שמדברים |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
חח טוב נשמע בסבדר..
אבל כל היום לא הייתי בבית ![]() תעשו עכשוי עוד פעם אני בא.. חח ואלון משב בא למפגש? (אני יודע שהוא רואה את זה).. איזה מזל שלא באתי.. P: גיא אחלה גבר.. מה עם דימה עדיין חייב לי ברייזר אבטיח חח.. נדחה למפגש הבא ..
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אמת.. גיא צודק..
וגיא בכלל לא חננה חחחחחחחחחח... אם הייתם רואים אותו רק.
הוסטסניון
|
תביא תמונה מתוק שלי
ילד גדול "16" |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אלון לא בא הוא כבר לא קשור לפורום דיברנו איתו בפלא חחחח אחללה בן אדם קצת משוגע אבל אחללה
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תעשו מיתשהו עוד מפגש אני רוצה לדקור את דימה..
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
(אני מחזיר לו מחר את השקל ואז צא עליו) |
|
![]() |
# 10 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
וגיא גם חייב לי מכות הוא רוצה להויד לי תרגליים... חח טוב אחרי שאני אדקור את דימה אני אדקור אותו אני בשוונגגגגגגג ואיגור היה ולא אמרתם לי?? איגור השמן הזה הייתי בא אם הייתי יודע שהוא בא... ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|