|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני מוכן להתערב איתך ש90% מהלקוחות מעדיפים לשלם דרך הטלפון, מהמשרד , מהבית או כל מקום אחר מאשר לרוץ לבנק \ דואר ! ויש לי לקוחות ולא ילדים ... שמעדיפים את זה. שבוע טוב , |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חברה רצינית לא אכפט לה ללכת לבנק
הרי היא ממלא מחזיקה אנשי חשבונות וכל הדברים האלה.. אבל זה אחלה שירות, בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בכל זאת, לקהל הלקוחות הצעיר..זה טוב, אבל אנשי עסקים לא יעדיפו את זה...זה בטוח. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
או שמשלמים בכ.א, או שמקבלים את הקבלה שאנחנו שולחים בדואר - מעבירים לרואה חשבון, והוא מוציא צ'ק על הסכום - אף אחד לא רץ, אלו 2 שיטות התשלום המקובלות בעולם. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד!
בהצלחה!
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה לכולם ...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
לא הבנתי...
אני צריך להשאיר את הטלפון במשך נגיד 10-15 דקות פועל כמובן ככל שהמחיר עולה גם הזמן שהטלפון עובד או הכל תוך דקה-דקותיים. למה? כי נגיד בסוף תמכרו ייעודי (550ש"ח) זה איזה 4-5 שעות טלפון פתוח...וזה הרבה מאוד בשביל בן אדם שלא יוכלו לתפוס אותו 4-5 שעות. בין היתר, יש לכם עמלות בנושא? אם אוכל לקבל עוד מידע אודות השירות במידה ואתה מוכנים לחלוק אותו עם עסקים אחרים, לפרטי, תודה. המשך יום נעים.
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לא הבנת. אתה מתקשר, הם אומרים לך, תקיש את הקוד הזה. אתה מקיש, וזה מחייב אותך בכסף. אתה לא צריך לחכות דקות.
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|