01-08-06, 23:02 | # 21 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כי אתה הדביל היחיד פה... גם אם עושים לי משהו ואני מת לנקום, אני לא מלשין... אני נוקם בדרך שלי (ולא, לא מכות)... |
|
01-08-06, 23:36 | # 22 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בין לדווח ולהלשין יש הבדל כן כן ! אני משתמש בשירות של גוגל אדואר לפירסום וכאשר חלאות כמוך ילחצו סתם על הפרסומת זה ממש מפריע לי ! אפשר לנעול את האשכול !!! |
|
01-08-06, 23:57 | # 23 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני במקום ההנהלה, הייתי נותן באן לאותו בן אדם שפירסם את האתר הזה..
ד. חל איסור על הכנסת חתימות או לינקים או באנרים אשר לחיצה עליהם מהווה מקור ישיר להכנסה כספית עבור מפרסם הלינק או הבאנר. ועל מנת להבהיר סעיף זה: אין להכניס חתימות אשר הקישור מהם והפירסום שלהם מאפשר רווח מגורם צד שלישי. בכך אנו כוללים אך לא מוגבלים לחברות כמו כסףקל ו-I-media. היו צריכים לעשות חוק כזה גם באשכולות.. הבן אדם פרסום בכוונה את האתר הזה שהוא בנה בישביל להרויח את הכסף על הלחיצות.. |
02-08-06, 00:05 | # 24 |
חבר וותיק
|
מה שתגיד :S
עשו אותי איזה גנב גדול שגנב מיליון דולר |
02-08-06, 00:08 | # 25 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מצדי תתנקם כמה - לי זה לא מזיז אבל אני מניח שעל רוב הדברים שעשית בתור "התנקמות" אפשר ללכת למשטרה ו-"להלשין". אתה סתם ילד טיפש , יש חוקים מסיבה מסויימת , אם מישהו היה רוצה שתיקח את החוק לידיים היו אומרים. אגב - אם היית רואה מישהו נרצח , היית "מלשין"? אני בטוח שכן ואל תגיד "כי זה עיניין של חיים" למה אתה עדיין "מלשין" על מישהו. |
|
02-08-06, 00:14 | # 26 |
חבר וותיק
|
זה לא הלשנה..זה כבר להודיע
|
02-08-06, 00:17 | # 27 |
Permanently Banned
|
למלשינים אין תקווה, תפרוש פחות אחד יותר נחמד ! שמעת את זה פעם ? עם הגישה שלך אני בטוח שכן !
|
02-08-06, 00:19 | # 28 |
תודה על תרומתך.
|
האשכול מתגלגל למקומות שלא כדאי שיגיעו!
נעול! להבא תקבלו אזהרות! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|