|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 31 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני לא מצליח לישון בגלל זה בלילות, בבקשה תעזור לייייייי ![]() ![]() אני מרגיש ממש חרא בגלל זה, גנבתי לוואן דאם את הפרנסה... ראיתי את הסרט החדש שלו במחשב ולא הלכתי לקולנוע בגללי הוא הפסיד את ה-30 שקל האלה, הכל בגלליייייייייייייייייייייייי ![]() אני ישן מצויין בלילה דרך אגב =] |
|
![]() |
# 32 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
על פי זה קבעתי עובדות על פי התנהגותך ועל פי כך שאתה מעודד דברים שלילים וזה ממש מספיק. |
|
![]() |
# 33 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אתה 30 הוא 30 ועוד מיליון אנשים 30 כן זה כסף. חודש אחד ההורים שלך לא יקבלו משכורת למה? היה חור בכספת הכסף הלך ... נו באמת תפסיק ואני לא מוריד מאימיול אני מוריד מאידונקי שני דברים שונים בהחלט ! |
|
![]() |
# 34 |
חבר מתקדם
|
אני מעודד דברים שלילים? איפה ראית אותי? איזה התנהגות?
קשה לי לתאר לך כמה אני לא סובל פאקצות כמוך, אני רק מקווה שמישהו יתן לך כאפה ויוציא אותך מהבועה שלך |
![]() |
# 35 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 36 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
גם כן כינוי =] לעניינינו, תזהר ממני! למה תקבל כאפה וירטואלית =] חח זה נועד להסביר לכם שאף אחד מכם לא יקבל מכות מהתקוות שלכם ומה שאתם מאחלים אחד לשני פה... |
|
![]() |
# 37 |
תודה על תרומתך.
|
הוא בסה"כ ביקש ביקורת על אתר,לאן ניסחפתם?
![]() |
![]() |
# 38 |
מנהל ראשי
|
אל תנסו לגנוב ועוד להאשים את הבחור שהוא לא בסדר,
הוא בסדר, אנחנו לא בסדר, שמורידים שירים וסרטים מבלי לשלם, אין הבדל בין הגנבה הזו שאנחנו עושים לבין לגנוב סוכריה בסופר, ההבדל הוא, שהסרט או השיר הרבה יותר נגישים מהסוכריה + אף אחד לא ידע שזה דווקא אנחנו שגנבו. אבל.. פופיק צודק ב-300%. |
![]() |
# 39 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני למשל בטוח ב-100%, אם אני לא מוריד איזשהו סרט ולא מוצא אותו אז אני לא אלך לקולנוע לראות אותו... Tני אדיף פשוט לא לראות וזהו... ככה הרוב פה... שיהיה צודק הוא לא צריך להיות מלשן... |
|
![]() |
# 40 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אותה הדוגמא בדיוק, הוא משלם לגוגל שיפרסמו אותו, וגולשים נכנסים לחנות (אתר כלשהוא) ולוחצים/מציגים (גונבים) כסף שהוא משלם על כל לחיצה/צפיה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|