|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
למה? כי ידעתי שמצב כזה ייקרה. תריצו חיפוש על הניק שלי בפורום הזה ותמצאו שם את הסעיפים שרשמתי באחת התגובות פה. אני ציינתי שבמידה ושולחים בדואר זו בעיה שלכם במידה והמחיר משתנה. בשביל זה אני עובד רק עם הבנקים- היום אתה מעביר באותו רגע אני מקבל את הכסף. במידה ובאמת היית מעביר לי בבנק ובאותו יום היה מגיע לי הכסף ולא הייתי יודע שIPOWER העלו מחירים אז באמת זו הייתה אשמתי והייתי מזמין לך. אבל ברגע שזו לא אשמתי מצטער מאוד אני לא אשא בתוצאות ולא אפסיד כסף. |
|
![]() |
# 2 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
![]() ציטוט:
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
"מה שעולה בזול נגמר באסון",כאילו אתה חושב שאין לעסק הזה איכות? למה מי אתה שתשפוט אם לא היית לקוח שלהם? נריה,מאור ועמיטל בחורים על הכיפאק דבר איתי באייסיקיו אני אנסה לעשות משהו יש לך אותי נריה. |
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אני לא רוהצ את הכסף בחזרה
אני רוצה דומיין כמו שהוא אמר לי. דומיין מאיפאוור תוך 48 שעות אני מאמין שאם הוא יזמין עכשיו מאיפאוור יש מצב גדול שעד מחר בבוקר זה יהיה מוכן ואם זה יקח עוד כמה שעות חפיף |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אתה לא הראת לי את התקנון הזה
סיכמנו בנינו באי סי |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
דבר ראשון- תבדוק את התנאי שימוש של המבצע שלנו.
אני פירסמתי את התנאים וקבעתי אותם והודעתי מראש שבמידה והמבצע אצל הספקיות נגמר אין אנו צוות "צעד חכם" אחראיים לרכישת הדומיין בעבורכם אלא נחזיר את כספכם. דבר שני- כזכור לי אתה דיברת באייסיקיו איתי ולא רצית לקנות ממני את הדומיין. דבר שלישי ואחרון- אנחנו לא מקבלים בדואר ורשמתי שבמידה וזה עובר בדואר זו לא אשמתי ואני לא מתחייב לרכוש אם בזמן שזה בדואר נגמר המבצע אצל הספקית. ועוד משהו מגלובט אני לא מזמין דומיינים, יש לך אפשרות להוסיף 10 ש"ח ולקבל דומיין מספקית אחרת. במידה ולא נוח לך אתה מוזמן לקבל את כספך בחזרה כפי שדרשתי מעמיטל לעשות. |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
שוב אני יאמר
את המכירה אני סיכמתי עם המוכר אמיטל באי סי הוא לא הראה לי שום תקנון |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הצגתי לך את אשכול המבצע ובו היה רשום את כל התקנון. לא ארכוש לך את הדומיין אתה תקבל את כספך בחזרה. שוב פעם אני לא מוכן לקבל דרך הדואר כסף וציינתי זאת במידה ואתה שולח זוהי לא אחריותי. |
|
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
בעיה שלך שלא ראית.
יש אתר. הלקוח אמור לבדוק. זה ברור שיש לחברה תקנון מסודר. ועוד לחברה רשומה? |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
הוא לא צריך להראות את התקנון אתה צריך לבקש לראות..בפורום כתוב בכל מקום''אי ידיעת החוק איתה פוטרת מעונש'' אותו דבר אתה לא ראית את התקנון אתה אכלת אותה במקרה הזה לא אבל תחושב על זה הוא מדבר אם 80 איש ביום הוא עסוק רצח הוא לא יכול גם לסכם איתך בעל פה וגם באותו זמן להראות לך את התקנון...
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|