|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מכירת חיסול! \\ עיצובים במחירים נמוכים מהרגיל!..
אוקיי החלטתי שבאלי למכור את כל העיצובים אני מוכר אותם במחירים ממש נמוכים
כך שרוב האנשים יכולים להרשות לעצמם את זה... נתחיל בעיצוב הבא: לחצו כאן בשביל לראות את העיצוב עיצוב שעיצבתי לפורטל גיימר אך כניראה התחרות נסגרה אז אני מוכר אותו... מחירו לפני ההנחה: 500 ש"ח מחירו לאחר ההנחה:250 ש"ח **אדם אשר יציע 300 ש"ח ומעלה ויחליט ישר יקבל את העיצוב מיד. נמשיך לעיצוב הבא: לחצו כאן בשביל לראות את העיצוב עיצוב שעיצבתי לפורטל אנ בי איי אך יכול לשמש להרבה פורטלים (כמובן לאחר שינויים קלים). מחירו לפני ההנחה: 450 ש"ח מחירו לאחר ההנחה:200 ש"ח **אדם אשר יציע 250 ש"ח ומעלה ויחליט ישר יקבל את העיצוב מיד. נמשיך לעיצוב הבא: לחצו כאן בשביל לראות את העיצוב עיצוב הוסטינג מקצועי ויפה שקיבל ביקורות טובות. מחירו לפני ההנחה: 350 ש"ח מחירו לאחר ההנחה:200 ש"ח **אדם אשר יציע 250 ש"ח ומעלה ויחליט ישר יקבל את העיצוב מיד. והינה מס' עיצובים ב100-150 ש"ח: לחצו כאן לעיצוב הוסטינג ב-150 ש"ח. לחצו כאן לעיצוב הוסטינג ב-100 ש"ח. לחצו כאן לעיצוב הוסטינג ב-100 ש"ח. לחצו כאן לעיצוב אתר צילום ב-100 ש"ח. ***כל העיצובים ישונו קלות לפי בקשת הלקוח. אני מבקש לא לתת דעות על העיצובים לטובה או לרעה. ליצירת קשר פרטים בחתימה (העדפה אייסיקיו). המשך שבוע טוב ![]() Last edited by FreakBox; 19-07-06 at 20:51.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|