|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
הצעה עבור אתרים בעלי PR 4-5 ומעלה
אהלן (:
מחזיקים אתרי PR 4-5 ומעלה במדד גוגל? אם כן ההודעה הזאת בשבילכם. novelHOSTING מחפשת לאחסן חינם אתרים בעלי התנאים הבאים:
באתר יוצגו 2 קישורי טקסט בגודל סטנדרטי ולא בולט, ( בצורה מאונכת או מישורית לפי בחירתכם ) בדפי האתר, קישורי הטקסט לא יעלו על 3 מילים עבור קישור ותפקידם העיקרי לקדם אתרים אחרים אשר אנו עובדים איתם. לכמה זמן האחסון? כל עוד השרת עובד ואתם לא תעברו על הסכם אירוח אתרים סטנדרטי, האתר שלכם יהנה מהטבות יחודיות של שירותי האירוח בנובלהוסטינג. מתאים לכם? צרו קשר דרך הטופס באתר וצרפו את כתובת אתרכם.http://www.novel.co.il (לקוחות בעלי מספ' אתרים יתקבלו בברכה)
![]() Last edited by yaiRy; 13-07-06 at 01:55.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לך תוכיח שאתה שווה את זה.......
סתם.. אמממממ לא יודע אם זה ילך.... אני לא חושב שההצעה שווה 2 קישורים.... |
![]() |
![]() |
# 3 | |
|
ציטוט:
שכל אחד יעשה את החשבון שלו אם משתלם או לא (:
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
לא רע..יש הגבלה מסויימת במקום??תעבורה? קצת יותר פרטים יש לי אתר מתאים שבעדכון הבא צפוי לpr4-5 אז יש סיכוי שהוא יתאים. אז קצת יותר פרטים בבקשה..
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
|
ציטוט:
כל עוד זה לא אתר סטרימינג אין ממש הגבלה בתעבורה ובמקום, חבילה מותאמת לפי דרישת הלקוח. אני מחפש "אתרים קלים".
![]() Last edited by yaiRy; 13-07-06 at 02:12.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
הצעה לא חכמה,
אם אני הייתי במקום אתר בעל PR 5 הייתי מוכר מקום אחד באתר שלי עבור 100$ לחצי שנה ואני בטוח שאני אמצא חברת אכסון שיכולה למכור לי אכסון ב200$ לשנה. לינקים בצורה הזאת אני לא מאמין שתשיג... אגב מה יעזור לך לינק מאתר פוקימון לאתר אכסון אתרים? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
רעיון נחמד מאוד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
|
ציטוט:
ואם אתה תצליח למכור בשוק הישראלי לינק באתר אחד PR5 עבור 100$ בשנה אני מוריד בפנייך את הכובע. לא הגיוני שלינק באתר PR 7 יעלה 10$ בחודש ואתה תמכור לינק על אתר PR5 עובר 100$ לחצי שנה. בכל מקרה, אני לא שולל מאף אחד את הזכות למכור קישורים נוספים גם כשהוא יתארח תחתי, מצידי שימכור כמה קישורים שהוא רק רוצה כל עוד ה-2 קישורים שלי מופיעים. אז מה רע בלאחסן את האתר שלך חינם, דרכי עם חוזה, למכור כמה קישורים שאתה רוצה רוצה, למכור כמה מוצרים שאתה רק רוצה תמורת 2 קישורים במילים אשר ישבו בצורה אנוכית או מישורית לפי בחירת הלקוח ולא יהיו בולטים משאר האתר? בכל מקרה, קיבלתי כבר כמה מיילים ואני כרגע בודק את אותם אתרים.
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם יש לי דומיין PR 4
ואין עליו אתר זה בסדר ? (בלי קשר ל-PR5 שביקשת ...) זה משפיע שאין עליו אתר אם אני ישים לינק ? |
![]() |
![]() |
# 10 | |
|
ציטוט:
נגיד היה לי אתר PR 3 סגרתי אותו וכתבתי בדף הראשי Hello,חודש אחרי PR0. בכל מקרה מלא את הטופס באתר עם כל הפרטים ואני אצור איתך קשר.
![]() Last edited by yaiRy; 13-07-06 at 13:44.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|