|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 2 |
חבר על
|
sharkmaster עם כל הכבוד אתה לא מכיר את כל הסיפור, אתה לא מכיר אותי ואתה לא מכיר את הצד שלי.
שי שלח לי אי מייל לפני ש"תיווכתה" בינינו והגבתי לו לאי מייל שהוא שלח ולא היה צורך בשיחה הזאת דן תודה, מאיפה אתה מכיר אותי? |
![]() |
# 3 |
אחראי קהילה
|
בסדר דניאל, אני לא נכנס באמצע, רק רציתי לעזור לשניכם לפתור את העניין.
|
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
גם לי דניאל נעלם, אך לי הוא לא היה חייב כלום.....
פשוט חשבתי שהוא חבר
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לפי דן , הוא חובבן גם בתור חבר , אולי בעתיד תבחר חברים "מקצוענים" יותר , כאלה שעולים כסף ![]()
# 6 |
חבר על
|
שי נתחיל מזה
דן לא אמר שאני לא מקצועי בתחום שניר דיבר איתי עליו ואתה לא יודע על מה מדובר אז אל תגיד שאני לא מקצועי עם ניר דיברתי בנוגע לעניין של פלאש וזה לא קשור אלייך מה שנכון נכון, הנושא שפנית אלי איתו PHP אני לא הייתי מקצועי בו, ועדיין לא מחשיב עצמי כמקצוען בו ולכן הפסקתי גם לעסוק בזה ביום שאני יעבור הכשרה מתאימה באוניברסיטה לPHP אני אודיע לכם שהתמקצעתי בנושא שי, ניר, מיכה, לורל אני חייב לכם התנצלות אני מודה וזה לא משו שתשמעו מהרבה אנשים פה שקיבלו ביקרות רעות. את הסיבה שעשיתי את מה שעשיתי אני לא אפרט כן בפני כל הפורום רק אגיד שהגעתי לגבול מסויים, קו אדום ששבר אותי וזה היה יותר מדי ובשנייה אחת הורדתי הכל מעלי לא הייתה לי ברירה אני לא מחפש פה רחמים של אף אחד גם לא מחפש שתסלחו לי או משו כזה הכעס שלכם מובן לחלוטין ומוצדק אני את הטעות שלי עשיתי ולמדתי ממנה בכבוד רב, כהן דניאל |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ההתנצלות שלך מתקבלת , תוריד את החסימות ותדבר איתנו כמו בן אדם כי זה מגיע לי ולכל מי שפתאום נעלמת לו מהחיים. בוא נסגור את העניין הזה כמו אנשים בוגרים , אני לא מצפה ממך כבר לעבודה על האתר אבל אני כן מצפה שתדבר איתי ותתייחס למה שאני אומר , זה הצעד הראשון.
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
חחח אני בוחר חברים לפי שיקול דעתי לדעתי דניאל הוא חבר, זה שהיה לו לחץ והוא הוריד את הכל זה בסדר מבחינתי,
לא חיפשתי קומבינות דרכו, באמת שלא הוא קיבל ממני פה ושם עבודה בלי קשר למה שהוא היה אמור לעשות לי כטובה. ולטיפשים ראיתי אותו במציאות ודיברתי איתו מספיק, הוא לא מה שאתם חושבים. חובבן? לא
Permanently Banned
|
ממש עצוב לשמוע אחי מקווה שהכל יפתר
|
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|