|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
iPower ספקית מעולה .
תמיכה בכל שעות היממה ואני אומר מניסיון ניסיתי את התמיכה בכל שעה ביממה . יש להם פה ושם באמת תומכים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם אבל לרוב הם בסדר . Globat לעומת זאת ספקית בשקל . כמו המחיר כך גם השירות . הזמנתי 3 דומיינים מהם ונכון שהגיעו מהר ופעלו אבל מה כשביקשתי לברר לפני הרכישה האם אני יוכל לבטל את החידוש האוטומטי ענו בחיות בתוך 2 דקות בערך . בלי כוונה הזמנתי את ההגנה של הWHOIS ב8 דולר הזה שלהם שהם דחפו לי באחד הדומיינים ובאותה שניה ביקשתי לבטל . הם התחייבו למענה תוך 24 שעות ולא הגיעה עדיין התשובה גם הכי קטנה . כל הזמן אני יוצר קשר עם התמיכה שלהם ואתמול בלילה כבר נשבר לי במוצאי שבת ז"א היום בבוקר . בשעה 3 ישבתי עם התמיכה שלהם של 24 שעות ורק לאחר איומים רבים על תביעה משפטית ותלונות רבות החליט התומך לצלצל לאחד ממחלקת הגבייה שלהם שיואילו בטוב ליבם לענות לי . אמר לי שהמענה יגיע ביום שני בבוקר שלהם (5 בצהריים שלנו) ואני ממתין למחר . לא מומלץ לקנות מהספקית הזאת בכלל השירות שלהם שואף ל0 ! . |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
Godaddy הכי טובים! הכי אמינים! הכי מהירים!
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
לי עוד לא היה שום סיפור איתם, אני מרוצה עד הגג ומקווה להמשיך כך...
בהצלחה.
Permanently Banned
|
גלובט זה חרא של ספקית
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
יש לי מין תחביב שכזה .. לבדוק שירות של חברות מסוימות, סתם מתוך הרגל
![]() בקיצור : iPower - ספקית מעולה! התמיכה טובה! הקטע הזה של צילום ת.ז, שחוזר על עצמו כל הזמן, טיפה מעצבן, אבל אפשר לסבול את זה...באמת ספקית טובה. Globat - שווה אולי את המחיר שאתה משלם בעבור דומיין שם! התמיכה על הפנים, השירות נוראי, והם פשוט כל הזמן רודפים אחרי הכסף שלך! זה נורמלי..אבל הם קצת מגזימים. פעם אחת יצא שהזמנתי דומיין מאובטח בטעות, בהרשמה הם דוחפים מיליון הצעות ואתה צריך לסמן וי, למחוק וי, לערוך וי .. בקיצור, יצא שהזמנתי בטעות משהו שלא רציתי. שלחתי מייל עם בקשת ביטול, התקשרתי אינספור פעמים, התשובה היחידה שקיבלתי, וגם היא הגיעה אחרי ימים רבים : "העניין בטיפול. נחזור אליך!" ... איזה נחזור ואיזה נעליים, עד היום עוד לא קיבלתי תשובה. בשלב מסוים פשוט התייאשתי, כי בתאכלס לא משנה לי כל כך כל עניין הכסף, יותר חבל לי שספקית כל כך גדולה ומפורסמת מספקת שירות כל כך מביך! GoDaddy - ספקית מ-ע-ו-ל-ה! עוד לא מצאתי משהו רע להגיד עליה. באמת...התמיכה טובה, השירות נהדר, והיחס נפלא. ממש ממש ממליץ לכולם ללכת על גודדי, אני אישית מאוד מאוד אוהב לעבוד איתם. |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
למעלה מ300 דומיניים דרך GODADDY