|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
פשוט בנאדם מגעעיל. אחד האנשים שהורסים את הפורום. מחר יהיה עלי הודעה תגיד שאני הרבצתי לך לפני שנה? |
|
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני בקושי מגיב פה בכלל...אני נכנס קורא ויוצא בדר"כ אבל שיש לי בעיה אישית עם מישהו וזאת הפעם הראשונה שזה קורה אז כן אני ידבר ויגיד מה שיש לי להגיד. זה שנהפכת להיות הסנגור של אביב לא אומר שיש לך זכות להשתיק פה אנשים אחרים. יש לך בעיה איתי בוא לפרטי זה לא קשור לפורום. ואם לא תגיב לכל הודעה שלי אני לא אצטרך להגיב לשלך...חשבת על זה? |
|
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הוא לא הורס כלום, אתה מגיב כאילו יש לך משהו נגדו או שאתה חבר של אביב. |
|
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
היה לי איתו קטע בסגנון לפני שנתיים
אנשים לא משתנים כניראה בכל מיקרה עם יש לכם חוזה עדיף שתפנו לעורך דין ותסדרו את העיניין בצורה תרבותית ולא פה בפורום כי חוץ מלהשמיץ יותר מי זה לא יצא שום דבר בכל מיקרה תנסו לא להגיעה למצבים כאלה
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה בחובות של אלפי שקלים לאנשים ואתה פה מרכל על אנשים אחרים? אהה יאן ידידי? |
|
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
קודם כל אני לא בחובות לאף אחד הכל פה סתם שמועות ללא שום בסיס אין לי שום חובות של אלפי שקלים אם היה לי אז ...
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני עדיין מחכה למייל שלי. או לה.פ פרטית שתחזיר לי פשוט חבל לרשום את זה סתם פה, אתה יודע את זה. עוד ביקורת עליך ממש תזיק. מני. |
|
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
כן
צור איתי קשר באי סי הזה 293268181 לא שבחתימה
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|