|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
בני רק שתדע שיש דבר כזה הסכם בעל פה ! שזה חוק האזרח והכל !
בכל מקרה בני האתר הזה בין הגדולים בעולם ולא עשו לו כלום אז ביננו מראה שזה בסדר גמר יש מלא אתרים שמלמדים כיצד לפרוץ מחשבים ושרתים ובלה בלה בלה אבל זה חוקי אם כתוב שזה לצורך למידה שאל ע"ד |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
לא טענתי שאין דבר כזה חוזים - חוזים קיימים וכל אחד מאיתנו מקיים הרבה מהם, וזה שיש חוזה זה טוב ויפה, אבל לא יכול לעמוד בסתירה לחוק פלילי (מושג שנקרא "תקנת הציבור"). אנחנו לא מדברים על מדריכי פריצה, אנחנו מדברים על הפצת תוכנות המוגנות בזכויות יוצרים, וכתבתי למעלה את דעתי בצורה מפורטת, כמו גם כמה מבחנים שניתן להחיל בעניין הזה (כמו: האם בעלי האתר מסירים תכנים שמפרים זכויות יוצרים, האם הם דואגים לפעול למניעת העלאת תכנים כאלה וכו'). וזה שהוא קיים לא אומר שמחר הוא יהיה קיים וגם לא אומר שהוא חוקי. גם קאזה היתה קיימת. אם תקרא את ההודעה שלי, לא טענתי שאי פעם יגיעו למניעת כל פשע שהוא באף תחום. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
האתר הזה מיועד לאכסון קבצים חוקיים, כמו סרטים (שהמשתמש צילם ורוצה לשתף), מוזיקה (שהמשתמש כמובן יוצר).
משהו שלא מוגן בזכויות יוצרים, הם כותבים במפורש שהם לא מרשים סוג כזה של קבצים. הם מוחקים הרבה ווארז, אבל הם לא יכולים למחוק הכל. |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בתקנון של האתר לא רשום ש"מותר לאכסן וארז", לא, זה כתוב שאסור, זה שאנשים מאכסנים וארז זה בעיה שלהם
זה לא כמו שאני חותם איך על חוזרה שמותר לי לרצוח אותך |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אם למשל התביעה מראה שהיא פנתה לאתר כדי לסלק קבצים מוגנים בזכויות יוצרים, והבקשות לא טופלו או טופלו אחרי זמן בלתי סביר, ביהמ"ש יכול להסיק שהתקנון איננו משקף את הכוונה האמיתית של בעלי האתר. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
кто ты?
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |