|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ההוסטינג בחו"ל זה לא מחירי זנות כי ההוסטינג אצלם לא שווה הרבה...השרתים שם והכל זול מבארץ...
כל אחת שרוצה למכור במחירי זנות היא תמכור במחירי זנות אם תבקשו ממנה ואם לא תבקשו ממנה...כל חברה יכולה לעשות את השיקול של עצמה בכמה היא תמכור את האחסון שלה. יום טוב!
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני בעד אבל זה לא ילך כי גם אם יגידו כן הם לא יעלו אפילו אם הם ירשמו שהעלו הם יורידו בטלפון
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
זה לא חוקי לתאם מחירים
גם כל חברות האיחסון יכולות לקבוע שחבילה של 200 מגה תעלה 100 שקל לחודש ואז הקונה נדפק כי הוא חייב לשלם מחירים כאלה יקרים. לדעתי המחיר המינימלי צריך להיות 30 שקלים לחודש, פחות מזה זה כבר לא רווח |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
אני בעד אבל תחשוב רגע החברות ברשת יש בינינו תחרות וכל אחד רוצה להרוויח ושיהיו לו יותר לקוחות וזה לא ניראה לי בחיים שיקרה מצב כזה שכולם יעלו את המחירים בגלל זה תמיד יהיו אנשים שינצלו שכמה יעלו ועם ישארו וירוויחו אז לא ניתן לעשות דבר כזה..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
кто ты?
|
כל אחד שיעשה משהו רוצה?
אתה רוצה למכור ביותר? תמכור ביותר, מה אתה מפחד שילכו ל"מתחרים" שלך בגלל המחיר? אז תבחר אחד מבין השניים, יש חברות שהצליחו גם עם מחירים גבוהים... ![]() [ לא דיברתי אל אף אחד, זה היה באופן כללי... ] |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
צודק כל אחד מוכר לפי הטעם שלו והכיס שלו! אז אל תכתיב לאנשים מה לעשוות
# 7 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני בעד אבל זה בלתי אפשרי
בכל זאת, ניהלתי בעבר חברה (כמעט שנה) ובא אלי בן אדם רצה איכסון 250 מגה, אמרתי לו 25 שקלים (לא זול ולא יקר לא?) הוא אמר סבבה אני חושב על זה למחרת חזר אלי ושלח לי כתובת של חברת איכסון, אותה חבילה, 15 שקלים WTF??? הוא שאל אותי אם אני מוריד מכיר אמרתי לו לא הוא הלך אליהם ומה שלא היה צפוי, החברה החזיקה מעמד מעל שנה(הזולה) עד שהמנהל ברח |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
אני עדיין לא מבין אנשים שפותחים עסקי אחסון כאלה,
זה לא רווחי ולא משתלם. מנקי רחובות כבר מרוויחים יותר =\
# 10 |
הוסטסניון
|
נגד.
זה לא חוקי!