|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
"שוק ההוסטינג הישראלי" איננו מושפע מהחלטות שנקבעות כאן בפורום "הוסטס". אתם צריכים להבין ששוק ההוסטינג בארץ איננו מושפע מפורום הוסטס, להפך, הפורום מושפע ממנו. ישנן כמה דרכי חשיבה, הראשונה-והנפוצה ביותר, היא כמובן הדרך בה כולם מחפשים את ה"זול והאיכותי", תבינו-אין דבר כזה. כל מנהל חברת אחסון (בפורום הזה,כמובן!) מחפש את הדרך אל ה"עושר והאושר", ולא סתם אומרים - על איכות משלמים, כי בעצם אף אחד לא ירשה לעצמו לצאת בהפסד. יש חבר'ה שרוצים בפיתוח שוק ההוסטינג הישראלי, אבל בתאכלס, כולם מחפשים את הדרך אל העושר, אף אחד לא ירשה לעצמו לצאת בהספד - וזה, בדרך כלל, מה שקורה. ובקשר למחיר שרת יעודי - שרת חדש וטוב, עם שירות טוב ותמיכה של חברה טובה, מצדיק בהחלט מחיר של 600 ש"ח וגם יותר. אז תבינו, השוק האמיתי לא נמצא כאן בפורום, הפורום הוא אומנם חלק ממנו..אך הוא לא משפיע עליו. לבחור שפתח את האשכול, כל אחד עושה את שיקוליו הרווחיים וכך בוחר את המחירים המתאימים לחברתו, גם אני וגם אתה לא יכולים להכתיב לשאר המנהלים מהם המחירים המתאימים להם. במקרה ומישהו מבש ייעוץ בעניין המחירים, אתה יכול לייעץ לו לקבוע מחירים במסגרת שנראית לך, אך אין אנו יכולים לקבוע את מחיריהם של שאר חברות ההוסטינג. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
Whatever
|
ציטוט:
P4 3.0GHz 1GB RAM 800 ש"ח מאדם אחד שאני עוזר לו למכור ככה ש... כן, הוא עולה 600 וגם יותר.
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אני לא בעד ולא נגד, בגלל שיש חוק האוסר לעשות את זה בישראל, אבל לפי דעתי זה לא יפגע בשוק
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
חברים צאו מהחלום, אנשים חשבו על זה לפניכם ולפני ששמעתם על חברות איחסון.
זה לא אפשרי ולא חוקי.
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 6 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
א' זה בחיים לא יקרה אבל לא משנה
ב' אני נגד, כול אחד ימכור במחיר שהוא חושב שהוא יכל להרוויח ממנו, אם הוא מרוויח כיף לו אם לא אז הוא יעלה מחירים ותפסיקו לחיות בחלום שזה באמת יקרה. יום טוב.
# 7 |
חבר על
|
לא בעד ולא נגד .
כל אחד יעשה את מה שהוא רוצה . אני גם נגד אלה שעושים 10 שקל איחסון ו-40 שקל ריסיילר . ואני גם לא בעד אלה שעושים איחסון הכי פפשוט בעולם ב-30-50 שקל . צריכים להיתחשב בכל כיס בארץ . לדעתי, המחירי האיחסון והריסילרים אמורים להיות ככה: איחסון, לא לרדת מ-20 שקל בחודש . ריסיילר, לא לרדת מ-70-80 שקל בחודש . לדעתי אלה המחירים הכי סבירים, ונוחים שיכולים להיות . ירין, Office-Serv.
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
בעד
לא תצליח בחיים אבל אל משנה..
# 10 |
עסק רשום
|
אני לא כל כך בעד להצעה ..
אבל גם לא נגד.. לפי דעתי צריך רק להעלות תמחירים של שרתי איכסון... זה פשוט זול מידי 15 ש"ח.. מומלץ לעשות 20 עד 25 לא להגזים.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|