|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אחי,אם אתה צריך מחלק ברחובות.
דבר איתי,אני משיג לך 2 אנשים,זה יעלה לך 10 שקל ![]() אבל כל רחובות יקבלו,כמה שיהיה פעם שעברה חילקנו 12000 פליירים של חנות אחת. קיבלנו 200 שקל.
# 2 |
חבר על
|
בהצלחה עידן!
אני בכל אופן אם הייתי מקבל פלאיר כזה 99 אחוז שהייתי נכנס. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תשאיר לינק לפלאייר, שנראה במה מדובר.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אמרתי מחר מחרתיים אני אביא לך צילום פשוט רק היום קיבלתי בבוקר.
אצלם בקרוב.
# 6 | |
חבר וותיק
|
כמו שאלכס אמר הכי טוב זה לפרסם באינטרנט
אבל אפשר גם ללכת לבתי ספר יסודיים ולחלק לילדים קטנים הם מאמינים לכל שטות שיש להם סיכוי לנצח בהגרלה חח אז הם ישלחו מלא אס אמ אסים וזהו חח מה לכל ילד יש פלאפון היום אפליו לבת דודה שלי בכתה ב' כבר יש לי היה רק כתה ו' או ז' ![]()
![]() |
![]() |
# 7 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
יפה יפה.
רק אני מקווה שכמו שאמרו פה הרבה שעשית כוכבית קטנה למטה וכתבת "עלות שליחת ההודעה הינה 10 שקלים להודעה בודדת". אם לא כתבת כזה דבר אתה בצרות. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אני חושב שאתם מדבירם שטויות בכמויות.
הוא השקיע במשהו טוב החשיבה נידפקה טיפה כי לא עוברים ברחוב ומחלקים לאנשים שאחרי חצי דקה יזרקו את זה על הריצפה כמוני ![]() צריך לעבור דלת דלת ולשים מתחת לדלת או על הידית, ככה הכי טוב וככה זה גם לא מתבזבז כל כך מהר. שיהיה בהצלחה שמח שאתה לוקח את זה ברצינות.
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() פלייר קטן יותר קל .. בכל מקרה, שתוכל תציג פה את הפלייר שנראה בדיוק במה מדובר, ואם אתה צריך חלוקה בחיפה צור קשר..
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
רק לי האתר לא עולה ?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|