|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בינתיים, לא ידוע לי על מהנדס שעובד בגוגל.. ככה שאף אחד לא יוכל לענות לך על הסיבה המדויקת.
אבל מה שכן חלקנו יודעים זה שגוגל משתמשים בקידוד הזה משום שהוא קידוד נפוץ, ותומך כמעט בכל השפות.
# 2 |
חבר על
|
פשוט מאוד...
צור קובץ נוסף (סתם לדוגמא: file.php) שממנו הקובץ הראשי (סתם לדוגמא: index.php) "ישאב" את הנתונים בפקודת include או משהו, את הקובץ file.php תגדיר עם UTF-8 ואת ה-Index.php, כרגיל, 1255.... פתרת את הבעיה. |
![]() |
![]() |
# 3 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
יש לי 2 קבצים, index.php ואת הקובץ file.php בקובץ index.php יש לי קוד ושם אני שם include לקובץ file.php ובקובץ file.php למעלה יש קידוד של <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> ואז הבעיה נפטרה? זה ברור שלא הבנתי כי זה נראה טיפשי, למה בכלל לעשות include? ומה הכוונה: ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
נסה ותראה, לא אמורה להיות בעיה.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
ב"תגדיר" התכוונתי בדיוק להכנסת התאג META...
בדיוק מה שאמרת, הבנת נכון. ואם יש לך עוד דרך להציע אני אשמח לשמוע... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הריי תחשוב על זה, אתה אומר שיש קובץ עם קידוד 1255 ואז עם הקובץ הזה אתה עושה include לקובץ שה-meta שלו הוא utf-8. ממש לא נראה הגיוני, הריי תתייחס לקובץ השני זה שעושים לו את ה-include למה שהוא יהיה בקידוד utf-8 אם רק כתוב לו meta של קידוד utf-8 למעלה, אם זה היה ככה אז למה לא לעשות לקובץ הראשון שעושה include ולהעיף את-include? אוליי תגיד לי במילים פשוטות מה המשמעות של ה-include שגורמת לקידוד לעבוד? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
כידוע לי לא מספיק לשים תג מטה....צריך גם לשנות את ההגדרות של הקובץ דרך עורך טקסט לUTF-8
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אתה רוצה לערבב 2 קידודים באותו קובץ? אתה מוזמן...
ההצעה שלי היא פשוטה מאוד אני לא מבין מה לא ברור... 2 קבצים שונים, אתה צריך פונקציה שתקשר ביניהם לא? (include??) ה-include אין לו שום קשר לזה שהקובץ יעבוד בקידוד UTF-8, הוא פשוט בשביל להכניס את הקובץ "המשני" לקובץ ה"ראשי". |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואם אתה טוען שצריך לערבב 2 קידודים (מה שלא נראה לי) אז למה לא לעשות שתי Meta באותו הדף, למה להשתמש ב-2 דפים? תודה על ההסברים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|