|
|
|
|
# 1 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה, יש שם שאלה שעליך לדרג את הציונים של כמה מקצועות מהכי גדול להכי קטן, תקשיב טוב להסבר ותוודא שאתה מבין מה שמסבירים כי אצלנו היה אחד המדריכים הכי דפוקים שיש... |
|
|
|
# 2 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ומחר אני בא רק למבחן הזה שלוש שעות וחציבעעעעלט ![]() לא נורא הלוואי שזה יעזור לי להתקבל למגמה טובה.! חח אלמוג, גם לנו כיבו את החשמל חחח איזה צחוקים בהפסקה ילדים מתחילים לצרוח כמו טיפשים :P אז יצאתי לאכול לפחות היה משו בקפיטריה. |
|
|
|
# 3 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
עשיתי פסיכוטכני מטעם חיל האוויר, להתקבל לבצפר ![]() אישית, אתה צריך להיות איש עם הגיון וראש טכני. לדוגמא, יש לך גלגל שיניים מסתבב לצד ימין, איזה צד יסתובב הגלגל השני. סתם דוגמא שהיה לי
|
|
# 4 | |
|
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
גם לי לא הולך פיסיקההההההה ![]() אני יודע הכל אבל במבחן אני שוכח הכלללללל ולא מצליח כלוםםםם ![]() אוףףףףףףףףף... |
|
|
|
# 5 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() Last edited by CSite.co.il; 05-06-06 at 20:41.. |
|
|
|
# 6 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
, היה שמה שאלות שאתה צריך לדמיין הכל חחח
|
|
# 7 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה גם מחשבה מהירה, וראש פתוח. איך מתכוננים לפסיכו טכני? עברתי בחיי כמה מבחני פסיכו טכני בזמן קצוב מאוד. להתכונן זה רק לנסות לפתור מבחנים, זהו. וזה דווקא יפה.
mail: aszarf@gmail.com הרמיוני: "אם לא אכפת לכם אני הולכת לישון, לפני שעוד אחד מכם יעלה עם עוד רעיון מבריק שיגרום לנו להיהרג. או גרוע יותר, לסולק מבית הספר." רון: "משהו לא בסדר בסדרי העדיפויות שלה" (הארי פוטר ואבן החכמים) |
|
|
|
# 8 |
|
חבר בקהילה
|
ערב טוב חבר'ה..
תתחילו להמשיך לכתוב פה הודעות ... |
|
|
# 9 |
|
חבר וותיק
|
איזה שבוע משוגע! ושבוע הבא עוד יותר משוגע!
תגידו אם אני לא עושה בגרות בפיזיקה, לא יהיה לי בכלל בגרות??? אני פאקינג לא יודע כלום בפיזיקה |
|
|
# 10 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|