|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אפילו עם היה לו מאיצים לא היה מגיע ל 100 קמש בהילוך ראשון איזה חרטא מהסרטים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
חחח איזה סיפורים גם לי יש סיפור איזה אחד התחיל איתי עכשיו זה 3 על אחד אני גר בניצני עוז אז קראתי לחבר שלי מקלנסוואה קוראים לו כמל(גמל חח) אמרתי לו כמל בו יש צרות אתה השמן(חבר שלו אתמול היו בבית חולים הוא רצה להרביץ לכמל חח) וכמה חברים אמרתי לו כמל בו עם אקדחים בו עם מה שאתה רוצה אז הילד קרא לאבא שלו ואבא שלו התחיל לקלל אותי ואת חברה שלי אז הוא עשה לי פרצוץ חמוץ כזה ואמר לי אני אשתה את הדם שלך אז אמרתי לו מה אתה קניבל אז הוא אמר לי כן עוד שניה חשבתי שהוא יזיל דם מהפה שלו חחחחח אבא מפגר בסוף הוא בא ולא היה כלום חוץ מזה שמישהו התלונן למשטרה שיש לו אקדחים בלי רישיון טוב נראה לי שהאשכול הזה מתאים לצוטטות חחח
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
tbm... נראה לי החירטוט הכי גדול ששמעתי.... אבל לא משנה...
אני ושתי חברים ושתי ידידות גנבנו בחופש הקודם אוטו... וחבר שלי נהג, כי באותה תקופה הוא למד נהיגה. ונסענו לצומת שקרובה לאיזור שלנו... קיצור היה כיף ונהננו ואז כשחזרנו השומר של הישוב שלי תפס אותנו ולמשך כמה חודשים לא יכולתי לצאת מהבית אחרי 9 (מעצר...) ואני לא אחד שעושה בעיות ושטויות...
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
איפה כל זה קורה? פעם הבאה תקראו לי
![]() גם אני אשדודי ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
שכונת פשע חחח
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמע לא משנה לאן הולכים גם אם זה שכונת מצוקה וגם אם שכונת יוקרה אם חושך ואתה לבד יש מצב לחטוף כמה דקירות
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
לפני שנה שוטרים רדפו אחרי שני ילדים ליד הבית שלי (מסביב)
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
ביג דיל, ראית מרדף...
כל שבוע כמעט אני משתתף במרדפים (ולעיתים עוד יותר קרובות במרדפים רגליים אחרי הגעתנו למקום עם הניידת). למי שלא קלט, אני חלק מהגוף הזה שנקרא משטרת ישראל (מתנדב בתדירות גבוהה ![]() שיהיה לכולם יום נעים ושקט..
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
ביג דיל, אתה מתנדב...
כל שעה כמעט אני משתתף במרדפים (ולעיתים עוד יותר קרובות אני הנרדף). למי שלא קלט, אני משחק Need For Speed : Most Wanted (סיימתי את המשחק כמה פעמים ![]() שיהיה לכולם יום שקסי ביותר... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|