|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Whatever
|
ציטוט:
כמה משחקים בחמישייה ישראלים? כמה בספסל?
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
זה בגלל שאנשים פה כאלה
רואים בן אדם שחור ישר הוא לא יכול להיות ישראלי יהודים ומיוחד יהודים צריכם להיתבייש לחשוב ככה וכולנו יודעים למה
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אני חושב שהיא כן ישראלית..זה שיש לה זרים זה לא אומר ממש כלום.לכל קבוצה בעולם יש זרים,אם לא ההעזרה מהזרים מי יודע איפה מכבי הייתה בליגה ב' של המרכז..בורשטיין נתן משחק טוב מאוד!!דרק שארפ פחות אבל הגנה טובה,הוא חטף מכות בשביל שאנחנו נישן טוב הלילה!זה שאתם מקנאים שמכבי בגמר והפועל ירושלים הפסידה ביול"ב זה לא אומר שאתם צריכים להתחיל לחפש סיבות מה לא טוב בקבוצה הכי טובה באירופה...אחרי עונה לא טובה היא הוכיחה שהיא עדיין אלופת אירופה ושאף אחד לא יכול לשנות את זה..עוד דבר שברצוני לאמר וזה..אוהדים,פשוט לא יאומן מה שקרה במגרש מחוץ לקווים איזה אוהדים הרוב המוחלט פשוט היה צהוב.ממש כיאלו שיחקנו ביד אליהו.אז זהו שיהיה בהצלחה רבה למכבי אנחנו איתך תמיד!!!פשוט תעשי מה שאת צריכה.ואת יכולה!!אני חושב שמוסקבה תהיה בגמר נגדנו אבל מי יודע ברצלונה טובה מאוד עם שחקנים טובים[נאברו,אני אוהב תשחקן הזה].יאלללה מכביייייייייייי
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
ReDaN,לפי החתימה שלך רואים מי אתה ומה אתה,אוהד הפועל.
אין מה לעשות תסבלו עם העובדה שמכבי תמיד תהייה יותר טוב מכם. בכל זאת, קצת פירגון מצדכם יעזור מאוד. כבוד למדינת ישראל. "קבוצה גרמנית לכל דבר" שים לב מה אתה אומר? אתה משווה יהודים לגרמנים? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
למרות שאני אוהד הפועל, לא הבנתי מה הקשר "גרמני", אם היה במכבי ת"א שחקן ישראלי שנולד בארץ ושמשחק טוב אז הייתי מפרגן. אבל כשמביאים 5 אמריקאיים עם שכר אנביאיי שיחלקו לקבוצה תארים אני לא מוצא פה שום מקום לפירגון.
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
meshuga,פעם ראשונה שאני ואתה באותה הדעה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
אללה מכבי בגמר!!!$@#%@# אהה!!
# 8 |
חבר מתקדם
|
מה זה משנה מי משחק ולמה! העיקר שמכבי מייצגים את ישראל והם כיסחו את טאו ויטוריה!!!
# 9 |
Permanently Banned
|
Atom-Bomb,גם בלי להחזיר,זה ידוע שאוהדי הפועל ת"א + קבוצתיהם כולם שונאים אותם.
ReDaN,מה לעשות מותק,מכבי בכדורסל היא אימפרייה,ושום אייזנברג לא יעצור אותה. בכל העולם,שואלים כלום,איפה אוסישקין? כבר לא קיים. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
גד דאמט, ובנוגע לאוסישקין, זה הרי ברור שזה מהלך של העירייה נגד הפועל ת"א, גם לשמעון מזרחי יש חלק בעניין הריסת אוסישקין, ואני באמת לא רוצה לומר פה כמה מילים יפות, השבוע היה יום השואה . כל העולם כולו, שונא את הפועל, ורק אני אוהב !
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|