|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
Fector וסדי,מסכים איתכם ב-100%. פתאום שמאיימים על תל-אביב מתחיל לדגדג לכם הא ? ומה עד עכשיו ? |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
חח פש מופז,לא מאמין עליו.
בכל זאת, מתי צריכה להיות המכה שלהם? מתי שהם עושים הפגנות,צריך להפציץ בהם. יש כנגד זה חוק או משהו כזה? |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
mehuga, מצטער אני לא מסכים עם כמה דברים שלך
אנחנו מדינת ישראל,אנחנו לא צריכים להיות כפופים לעולם. כמו שארה"ב לא כפופה לעולם בזה שהיא מפגיזה חופשי את עירק,אנחנו לא אמורים להיות כפופים לעולם הזה. ארה"ב לא אמורה לספק לנו חתימות,כמו שאנחנו לא אמורים לספק להם חתימות שיתעסקו בעניינים שלהם ואנחנו בשלנו. Last edited by SaDi; 24-04-06 at 18:07.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ומה עם כל הסיוע שלהם? הכספי והצבאי? תחשוב שאין לנו קשרים טובים עם ארה"ב מה אז יהיה? ואני בעד להכנס באמא שלהם דרך אגב.
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
עזוב את הסיוע וכל זה,את זה גם אנחנו עושים להם.
אבל אנחנו לא צריכים כל דבר לשאול את האמריקנים,כמו להתחיל פעולה להכנס בהם,אנחנו מדינה עצמאית. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
חחחח יש כאן כמה שיכולים להיות פרשנים פוליטיים...
מה אני יגיד לכם אלוהים ישמור אותנו - תשארו אופטימיים - יש עשרות התרעות כאלו בשבוע - יש אלוהים והוא רואה הכל... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מדינה עצמאית?..על הנייר כן, במציאות?..לא כ"כ.... וכן, אם אנחנו רוצים פתאום לעשות פעולה נרחבת בעזה צריך אישור של ראש הממשלה..ואז הוא הולך ביחד עם היועצים והם אומרים כן/לא לפי מה שהם חושבים שתהיה התגובה מצד בעלי הברית..ככה זה עובד בכל העולם...גם ארה"ב לא באה והרגה את כל תושבי עירק, הכריזה עליהם כשטח צבאי סגור והחליטו להפוך את זה לחלק מארה"ב (או בשפה קלה יותר..כיבוש) נכון?...למה?..כי יש עוד כמה מדינות בעולם שלא היו רואים את זה בעין יפה והיה יכול להיות בלאגן שלם. קיצר..אם אתה חושב שישראל קיימת בזכות עצמה והצבא שלה (שרובו ממומן ע"י ארה"ב) אתה טועה בגדול...וזה גם חשיבה די ילדותית. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה כבר יפגע בתחנת הכוח קאסם?! ונגיד שיפגע בארובות של חברת החשמל אתה חושב שקאסם יעשה לזה משהו?! זה סתם צינור מעופף שעושה בום קטן אם זה היה סקאד היה ממה לחשוש אבל זה שטויות משאתה מדבר שזה ימחוק חצי עיר וישבית חצי דרום
![]() |
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בכל מקרה...קאסם קטן..לא מזיק יותר מדי...וקאסם קטן לא יכול להגיע לת"א...לכן..לת"א יגיעו רקטות גדולות ובגלל זה החשש..בכל מקרה..כלום לא יקרה אז מה אתם דואגים?... |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
WTF?
s.o.s,אתה אומר את זה בתור צחוק או מה? פשוט נהייתי אדום לרגע,אני בשוק !!!. אם אתה לא יודע פשוט אל תדבר! תאמת עכשיו אני בשוק בום קטן? חחחחחחחחחחחח יאו אתה הורג אותי, אתה יודע שנופל קאסם באשקלון גם בשדרות ובנתיבות שומעים את זה? אתה עושה צחוק? הצינור המעופף הזה הורג אנשים,וכן יכול להרוס תחנת כוח,אתה יודע שזה מקום רגיש? את זה אתה יודע? מה אתה עושה צחוק? אם אתה לא יודע פשוט אל תדבר! וmeshuga,אז אנחנו צריכים להיות מדינה עצמאית במציאות,ולא להעזר בארה"ב. עזוב אין טעם לדבר על זה יותר. אני רוצה להבהיר את עצמי: אולמרט צריך להתעורר! Last edited by SaDi; 24-04-06 at 18:36.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|