|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חח מגניב, זה יכול להיות טוב מאוד משום שיש אתרים שמאפשרים לראות סרטים אונלין כל עוד הקו פתוח
![]() הבעייה שזה רק 15 דקות חחח... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חחח
![]() יש לו אותה מלא זמן.. חח לא ידעתי שזאת התוכנה שאתה מדבר עליה ![]()
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש חדש
|
רגע זה עולה כסף לנו ? זהעולה לכסף למי שאנחנו מתקשרים ? כי התקשרתי לחבר והוא ניתק לי ואחריי זה אמר לי באייסי שזה עולה כסף לאיש שאליו אתה מתקשר ..
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
בולשיט לא יכול לעלות למי שאתה מתקשר
# 6 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אני אמרתי לו שיוכיח לי אבל הוא אמר שהוא קרא את זה איפושהו ולא זוכר איפה.
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חח אתה לא מבין שזה לא יכול להיות הגיוני ? אז הית דופק ככה אנשים . אם זה היה מבקש אישור .. אז סבבה . ושניה אני יוכיח שזה בחינם . עריכה : תקרא- Palore is a tiny web add-on that lets you call business phone numbers on the Internet, for free. In addition to making free phone calls, it also helps you to share your favorite businesses with your friends, and give them ratings and reviews. Do i need to pay for the calls? NO! ALL THE CALLS YOU MAKE WITH Palore ARE FREE! After youve installed the Palore add-on, youll be able to make a phone call to any business phone number you see on the web, totally free! Theres no catch here no hidden billings, no subscription and no hidden obligations. You just call for free. וזה לא אני שמתי את האותיות הגדולות ... בטח פשוט נמאס להם מהחפירות אז הם רשמו הכי בפירוש בעולם . תרגום : "אני צריך לשלם על השיחות? לא !! כל השיחות שאתה עושה עם התוכנה הזה הם חינם . אחרי שהתקנת את התוכנה אתה תוכל לבצע שיחות לכל מספרי העסקים באינטרנט חינם לגמרי . אין פה קאץ' ולא תשלומים נחבאים, לא שורות קטנות פשוט שיחות חינם" |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כמובן שזה עולה כסף למי שאתה מצלצל אליו
לך לא אך למקבל כן! אגב.. תבדקו בטלפון עם שיחה מזוהה זה כותב שזה אוניברסלי אך זה עולה למקבל השיחה זה כמו Voip זה גם עולה למקבל כי אם לא היה עולה כסף לא היו מפתחים תוכנה כזאת \= אבל זה לא עולה לכם כסף רק למקבל תודה על התוכנההה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|