|
![]() |
# 1 |
חסום
|
הינה המדריך שלחתי לאחד המנהלים לבדוק שגיאות כתיב אני יפרסם אותו בערך ב11 ישבתי עליו
שעתים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
טוב אז ככה,
אני כבר כמה שנים טובות מסתכל ומנסה את השוק. להגיד לך שזה קל? לא.. עכשיו אם אתה רוצה לפתוח "חברה" (ואני בכוונה שם מרכאות) אתה לא יכול לפתוח ביום אחד או יומיים. אתה צריך שיהיה לך קצה חוט, לפתוח עסק שעוסק באחסון אתרים יש כמה היבטים, שיווק, תחזוקה, תמיכה ועוד ועוד אתה צריך שיהיה לך לפחות אחד מהדברים הראשיים (שיווק או תחזוקה או תמיכה) כדי שתוכל להיות בעניינים ![]() ואל תגידו לי צריך לדעת הכל, כי זה לא נכון אתה יכול לשלם לאנשים לעשות לך שיווק, תחזוקה וגם שיתנו תמיכה ![]() אבל אתה לא יכול לבוא ולהגיד אני לא יודע כלום למדו אותי על רגל אחת, וזהוא מחר אני פותח "חברה" אני אישית התחלתי באחסן בחינם (כן כן, פעם זה היה נפוץ) על שרת בחו"ל שרץ עליו Cpanel (וכבודו של ה Cpanel מוח במקומו! זה פאנל איכותי מאוד! וזה שפה נפוץ ה DA לא אומר שום דבר) התחלתי ללמוד, למדתי את כל הפונקציות אחריזה קניתי אחסון ארכך ריסלר ![]() בקיצור, זה לוקח המון זמן כל העסק הזה.. אתה מתקדם אם הזמן ולפי הצרכים. זה כמו שמי שלא למבין בבגדים לא יכול להיות מנהל פעיל בחנות לבגדים |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
2. השאלה היא איך מרויחים מזה כסף?.. (וכמה שיותר). גם כאן זה ברור. כמה שיותר לקוחות שמשלמים כמה שיותר כסף. איך משיגים לקוחות? לא נראה לי שיעזרו לך כי אנשים שיש להם חברה ישמחו אם החברה שלך תסגר וכמה שיותר מהר. אבל אם תפעיל ת'ראש יצצו לך כמה רעיות ללא ספק. קיצור: כמה שיותר חברות יסגרו כך יהיה יותר טוב לאחרים פה (אלה שיש להם חברה). |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קיצור השאלה שלך דומה לשאלה: "איך להיות מאושר?" אפשר להגדיר את זה אפילו כשאלה פילוסופית. אני מסכים 100 אחוז עם אנדריי. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יותר נכון אתה סותר אותי. תבין יש לפתוח חברה ויש לפתוח חברה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
איזה שטויות...שוק, ידע
אין פה שוק בכלל אלא חבורה של ילדים שמשחקת עם דמי הכיס שלה. אם אתה רוצה להצליח תשקיע בלימודים שלך ותשכח מהשטויות שהולכות בעולם הילדים של האינטרנט.תתייחס לזה כתחביב ולא כמקצוע לחיים...כי אין בזה עתיד. בהצלחה, |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
אם יש לך מחשב פנוי בבית, תלמד להתקין עליו הפצות של לינוקס. תנסה של CentOS או של WhiteBox.
פשוט תתחיל להכיר את תהליך ההתקנה של המערכות האלו. אתה צריך להוריד אותן למחשב שלך, לצרוב את ה-3 או ה-4 דיסקים שלהם ולהתקין אותן (כל פעם אחת אחרת ולמחוק את הקודמת). ההפצות של לינוקס לא עולות כסף וזה חוקי לחלוטין. לאחר שתתרגל לעשות התקנות, ללחוץ על כל האפשרויות, תהיה לך היכרות עם המערכת ההפעלה. לאחר שתכיר קצת את המערכת הפעלה של לינוקס, אז תוכל לגשת לשלב הבא: שכירת ריסלר או שרת ייעודי (ההבדלים במחירים הוא כבר לא כזה דרמטי, ובתור שרת ייעודי תוכל ללמוד מהר יותר). כאשר תשכיר ריסלר או שרת ייעודי, אתה תתחיל להכיר את הלוחות בקרה ותתחיל להכיר מילות מפתח, מונחים טכניים ופשוט הפעלה רגילה של המערכת. כל התהליך הזה, וזה בלי להכנס ללימוד של של פקודות בSHELL הוא תהליך שלוקח קצת זמן. רק ההתקנה של מערכת ההפעלה יקח לך איזה יום יומיים להוריד את הדיסקים ולהבין מה אתה צריך שיהיה בהתקנה ומה לא.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|