|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל מקרה לא יעזור לך תקנון או לא חוג הגנת הצרכן קודם לך ! לאחר 60 יום אין אחזר כספי ! |
|
|
|
# 2 | |
|
אקס מנהל
|
ציטוט:
60? אוליי 100? חוק הגנת הצרכן אומר שלקוח זכאי להחזר כספי תוך 14 יום מתאריך קבלת המוצר. אם תראה לי את החוק של ה-60 יום אני אשתוק. |
|
|
|
# 3 |
|
חסום
|
צודק מאור אני אמרתי לו שיחזיר ושיצא נקי שיעשה מה שהוא רוצה
ופראש סרב חשבתי שהם יושבים על שרת אחר סליחה השרת היה בסדר חוץ מבעיה של נפילה הוא לא רוצה להחזיר בעיה שלו הוא יראה את התוצאות בעוד כמה ימים אני חושב אני לא מנסה לאים ! Last edited by dj fm; 15-04-06 at 23:08.. |
|
|
# 4 | |
|
אחראי פורום
|
ציטוט:
אגב, אמרת שהוא לא היה מחובר היום? היום הוא היה מחובר...אני דיברתי איתו.
|
# 5 |
|
חסום
|
בשעה שאמרתי בהתחלה הוא היה מחובר? הוא עצמו
לא וזה בטוח רק לפני חצי שעה בערך הוא התחבר הינה הוא רושם שהוא לא היה מחובר »°•aLoN•°« (AM 12:19) : נכון בשעה 23:11 הית בבית כן או לא? -=EREZ LEVY=- (AM 12:19) : הייתי[ »°•aLoN•°« (AM 12:19) : כיאילו מחובר -=EREZ LEVY=- (AM 12:19) : אני לא בבית שלי אני אצל דודים בגלל זה לא הייתי מחובר אז תבינו לבד.. Last edited by dj fm; 15-04-06 at 23:21.. |
|
|
# 6 | |
|
חבר חדש
|
ציטוט:
»°•aLoN•°« (AM 12:20) : נכון בשעה 23:11 הית בבית כן או לא? -=EREZ LEVY=- (AM 12:20) : הייתי[ »°•aLoN•°« (AM 12:20) : כיאילו מחובר -=EREZ LEVY=- (AM 12:20) : אני לא בבית שלי אני אצל דודים בגלל זה לא הייתי מחובר -=EREZ LEVY=- (AM 12:20) : אבל יש לנו עוד תומכים בחברה |
|
|
|
# 7 |
|
חסום
|
סליחה על הדאבל לא הית יכול לערוך
אז ככה אני וארז הגענו לפשרה הוא מחזיר לי את הסכום הנדרש ביום שהוא חוזר הביתה ואני רושם הודעה התנצלות אז לא לרשום יותר הודעות ואם אפשר לינעול תודה ולילה טוב |
|
|
# 8 |
|
הקדוש ברוך ה' =]
|
חבל מאוד לשמוע.
# 9 |
|
חבר בקהילה
|
יש לי כמה דברים לשאול אותך..
אם הוא לא התחבר לתוכנות המסרים, למה לא טילפנת אליו? אתה חשוב שבנאדם יכול לשבת 24 שעות מול המחשב ולטפל בלקוחות שלו? בשביל זה המציאו את הפאלפון. בקשר לנפילת השרת, גיא כבר ענה לך. הוא עובר שרת ביום שני וזאתי לא הייתה בעיה אצלנו. השרת היה פעיל יותר מ-99% uptime, כמו שגיא אמר, אז למה אנחנו צריכים לתת לך החזר? פעם הבאה שאתה רץ להוסטס להגיד דברים רעים על חברה מסויימת, תבדוק אם כל הפרטים שלך באמת נכונים. שיהיה לך המשך יום נעים, טל. |
|
|
# 10 |
|
חסום
|
talr4 אם הית קורא מה רשמתי ללא עריכה!
הפאלפון בתיקונים והשעה שאני רשמתי זה לא שעה שלא יכול להיות שעה נורמלית 11 בלילה בקיצור לא קראת את כל מה שרשמו שהכול נפתר אז אמרתי לינעול שלא יהיה תגובות כמו שלך |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|