|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מעניין אהה.. : http://www.google.com/search?hl=en&q...=Google+Search דרך אגב, הסיכוי שתנצח תלוי אך ורק ברצון שלך לנצח - לא תלוי באף אחד אחר ( כולל גוגל ). אומרים שאם אתה מאמין במשהו מספיק הוא יתקיים - לפעמים כדאי להקשיב. בנוסף, אני מאמין שבליגת קידום האתרים יש 2 מקומות - מקום ראשון ואף מקום. זה נחמד להיות מס' 20 אבל זה באמת לא תורם לך הרבה.
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם כל הכבוד שלי אליך, זה לא המקום להציג עד כמה טוב אתה או משהו בסגנון. כל הכבוד לך על ההצלחה בתחרות הזאת, אבל בינתיים אנחנו מדברים על תחרות אחרת. אגב, מאור לא דיבר עליך, אלא אל אלון אם אני לא טועה.
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לפני שאתה קופץ .. תראה את מי ציטטתי . אני יודע שאתה במקומות טובות, אבל לא צריך להתלהב .. אתה טוב בזה יש כאלה שיותר טובים ממך בדברים אחרים . זה לא אומר שאתה לא יכול ללמוד אותם ...
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
עידן, אני באמת שלא מצפה ממך, או מכל מקדם אחר ברמה קצת יותר גבוה להשתתף בתחרות.
ואם תשתתפו, זה יהיה נחמד מאוד. אבל בוא נגיד שזאת לא המטרה שלי, לא שאתם תשתתפו וללא מאמץ תזכו בפרסים. המטרה, שאותה אני כבר אומר בפעם העשירים, היא שכל המשתמשים החדשים, יתחילו להיכנס קצת לתחום הזה. הפרסים האלה הם באמת לא פרסים שמתאימות לתחרויות האחרות שיש כיום, כי גם אני לא מצליח לראות את עצמי משקיע כמה חודשים טובים, בשביל שרת יעודי או ריסלר או פירסום. אבל זאת תחרות שונה, תחרות של פורום די מצומצם ביחס לפורום האחר שהקים תחרות. תחרות שכל מטרת היא למידה והנאה. וכמו שאמרתי, אנחנו לא פורום כל כך גדול, אנחנו לא הולכים לשלם כמה אלפי דולרים רק כדי שהמשתמשים ילמדו קצת מקידום אתרים.
הוסטסניון
|
ציטוט:
מצטער על הזילזול בפרוייקט שהקמתם אבל אתם מפתחים קהילה בלי לתת להם כלים. מלבד זאת שבסופו של דבר SEO יהפוך להיות כמו הוסטינג, כל ילד בן 12 יחשוב שהוא מקדם אתרים רציני. ימכרו לכם את השוק ב50 שקל לקידום אתר. ככה אני רואה את "העתיד", הייתם צריכים להשאיר את הSEO כתחום קטן ומי שרוצה ללמוד אותו שיתאמץ קצת יותר וילמד את הנושא. ככה לדעתי לא מפתחים את הנושא לצורה טובה. |
|
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
נו באמת אלון, צא מהשטויות.. SEO וקידום אתרים זה לא הוסטינג.. ואפילו לא קרוב. SEO זה לא שאתה פותח חברה, מפרסם באיזה פורום, והופה לקוחות. מפתחים קהילה בלי לתת כלים? זה רק אני או שב3 שעות האחרונות, נכתבו 2 מאמרים, נפתח אשכול שאלות, ובקרוב זה רק ישתפר. אין טעם בויכוח הזה, זאת הדעה שלך. אתה מוזמן לעשות איתה מה שתרצה.
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
איך אני רואה שזה הולך להתפתח איתך לדיון ברמה של עם ילד בכיתה א'. דבר ראשון טל, אל תתפוס תחת. הסיבה היחידה שאני שואל אותך שאלות היא שהכי קל לשאול אותך ולא לחפש באתרים אחרים, אל תחשוב שזה עושה אותך מעליי ואל תתנהג ככה. שתיים, אני מדבר על השוק של ההוסטינג, אני שומע פה מאנשים שמכרו ריסיילר לפני שנה ב120+ ש"ח, כיום מוכרים בחצי מחיר ריסיילר מאעפן על שרת שנופל לפחות פעם בשבוע, על חברות שנסגרות חודש אחרי פתיחתם. משמע שאם היום עבודה של קידום אתר ע"י מישהו עם ניסיון עולה בסביבות ה2000$ לתקופה של x חודשים. עוד חצי שנה אתה תראה ילדים בני 13 נובים ש"מקדמים" אתרים וגונבים לכם נתח גדול מהשוק. מה לעשות שאתה חושב שאתה עושה משהו טוב כביכול ואתה בא בכוונה טובה ובסוף זה מתברר כטעות אחת ענקית. אני באמת לא מבין איך אתה בא שולח לי אשכול, ומצפה שאני יגיד מה שאתה רוצה שאני יגיד. יפה פתחת פרוייקט? הודעת על זה? תן לאנשים להגיב על הפרוייקט, קשה לך לקבל את התגובות, תמצא דרכים להתמודד איתם. תפסיק להיות ילד קטן שאם אומרים משהו אז זה ישר נראה לך כדווקא. זה לא מעיד הרבה דברים טובים עליך. |
|
![]() |
# 8 |
Whatever
|
תעצבו לבד עם CSS - תאמינו לי הכי טוב
![]()
חבר על
|
יפה חשבתי על לקדם אתר וזה ההיזדמנות שלי יש לי רק כמה שאלות קטנות
1.זה איזה אתר שאני רוצה לעשות כאילו משהו שאני בוחר? 2. אפשר בבקשה מדריכים לקידום אתרים או אתרים שאני יוכל בעזרתם ללמוד? 3. האתר צריך להיות באנגלית או בעברית ? בתודה מראש, אבי
= Last edited by Avi.B; 11-04-06 at 21:58.. |
![]() |
# 10 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
2. בימים הקרובים נפרסם מדריכים. 3. גם זה לא משנה, עדיף אנגלית מכיוון שהביטוי עצמו הוא באנגלית, אבל אני מניח שעם עברית לא תיהיה בעיה כלשהי. ציטוט:
אני בכל מקרה, כנראה אשתתף בתחרות אבל לא אקבל את הפרסים במידה ואהיה במקום שאמור לזכות בפרס.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|