|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
תראה אלעד,עם כל הכבוד שהחברה שלך גדולה ומכובדת,אלירן לא גנב ובטח ובטח לא רמאי,עובדה,לי הוא עשה עיצוב מאוד יפה,הוא התחשב,ועשה הכל בישבילינו,הוא לא אחד שיפלה אנשים,ולפי השיחה שאלירן כתב זה רק מוכיח,אני לא מכיר את אלירן כרמאי,נראה מה אחרים יגידו,ותיק בבית המשפט לא נראה לי יגמר כפי שאתה חושב "רק לטובתך"
בברכה, נימרוד לוי. |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
מהתרשמות מאלירן הוא מעצב מעולה ולא ניראה לי שהוא ניסה לרמות...
אולי הייתה איזה אי הבנה פה... |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אלעד חמודי, בן 23, לא בן 23.
החשיבה שלך ממש לא חכמה. זה כמו שתלך למקום עבודה, תעבוד כמה ימים ואז יפטרו אותך. זה לא שלא תקבל תשלום על המס' ימים שעבדת. גם אלירן עבד על זה מס' ימים, ושילמת לו כי עובדה ראית שהוא עבד... ואף חשבת לקחת את העיצוב. אני לא מאמין שהעיצוב לא יצא טוב. לדעתי אתה פשוט עושה קונצים. להביא לך חשבונית? אם באת אליו לפני שהוא נרשם, והוא יידע אותך מראש וכו' אז זאת בעייה שלך. במידה ולא, אני לא חושב שיהיה לו בעייה לצרף לך ל 200₪ חשבונית. יום טוב, אלירן אני איתך. **ממתי משלמים שהמוצר לא לטעמך, בכלל לא לגיטימי
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה ז"א לא מאמין ? על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ידידי. בקשר לחשבונית, לא הוא לא יידע אותנו, אבל זה גם לא הנושא העיקרי.[/ |
|
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
בקיצור אלעד, אני בטוח שתקבל את הכסף הנדרש בחזרה\ תגיעו לפשרה.
אני לא רואה סיבה לעשות פה סיפורים. אפשר לסגור את זה בשיחת טלפון. ואם זה כל כך חשוב מה אכפת לחכות 5 ימים ל 10.....כי הוא בפירוש אמר לך הכסף לא בידיים המשכורת שלי מגיעה ב 10.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
האמן לי ידידי, לא הייתי מפרסם פה ביקורת סתם, בחיים לא עשיתי את זה בעבר ולא הייתה לי כל כוונה לעשות את זה, אבל לא ממש הייתה לי ברירה הפעם. לפורום הזה יש השפעה כיום על אנשים כאלירן ולכן פניתי לכלי הזה. יום טוב. |
|
![]() |
# 7 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ישאר לרוץ להוסטס, אפשר לחכות להבין את המצב ולסגור אחד עם השני.
בכל מקרה, נקווה לסגירת הפרק על הצד הטוב ביותר. בהצלחה לשנייכם.
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
הטעות במקרה הזה היא הגבייה של התשלום כולו מראש.
אלירן היה צריך לגבות מקדמה על סך של 40% מערך העיצוב מלכתחילה ולהסביר ללקוח שזהו שכר עבור טרחה \ עבודה על עיצוב. את 60% הנותרים אלעד היה משלם רק אם היה אוהב את העיצוב - בתנאי שהיה מוכן בזמן וכבקשתו. להבא.
Permanently Banned
|
ציטוט:
צודק 100% |
|
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
אז תפסיק לאיים עליו, אין לך סיבה הוא יחזיר לך.
כפרע על אלירן אחלה גבר. באמת שהוא לא יעשה בעיות, ואם הוא אמר אתה לא תאהב תקבל הכל בחזרה. אתה תקבל יש משהו בדבריו של אורי, אך הרבה לקוחות מתעצלים לגשת לבנק פעמיים.
|