|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אילן, שיחקת אותה, בענק!!!
אחד היפים שראיתי! פשוט אין מילים. עיצוב יפה מאוד! תיכנות גם כן טוב מאוד. גלישה מאוד נוחה באתר. לסיכום: מדהים!
# 2 |
חבר בקהילה
|
המון זמן לוקח לו לטעון את הפורטופוליו , מעוצב בצורה מאוד יפה , ורמה גבוהה מאוד מאוד .
מחשבים חלשים לא יוכלים לראות את הפורטופוליו שלך , כי לי יש מחשב חזק , ואני בקושי מצליח אז אפשר להבין כבר . עם שואלים אותי , אני חושב שהעבודות , תכנות , ופלאש , ברמה מדהימה . אני חושב שהוא קטן בצורה שהוא נפתח , עם אפשר לעשות את זה יותר גדול היה יותר טוב . בשיטת העבודה שלך , יש פה ושם שגיאות כתיב . למשל אתה רושם בחלק מהודעה עם , ואחר כך אם ויש לך עוד כמה שגיאות , תקרא את זה קריאה מעמיקה , ותעלה על שגיאות . בקיצור , אני נותן לך את הציון הכי גבוה שאפשר . בהצלחה לך [ למרות שיש לך כבר הצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
"עם שואלים אותי , אני חושב שהעבודות , תכנות , ופלאש , ברמה מדהימה ." או יותר נכון: אם שואלים אותי , אני חושב שהעבודות , תכנות , ופלאש , ברמה מדהימה . שים לב למודגש. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עם - זה יעני עם מישהו.. אם - זה כאילו אם משהו קרה.. דוגמא מעפנה אבל לא משנה.. השגיאה היא אצלך =)
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תודה חברה =)
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
מושקע ביותר.
אהבתי, בהצלחה! עריכה: העידכונים לא נראים טוב באופרה =] Last edited by mlnn; 27-02-06 at 22:33.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
יפה מאוד!
בהצלחה :] |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|