|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אני חושב שהכותרת של הנושא צריכה להיות החברות הכי טובות בהוסטס...
כי אתם מתייחיסים לרוב לחברות שגולשות כאן.. עם כל הכבוד ל sPD שהם באמת חברה מעולה שאני מעריך ומעריץ... הם לא החברה הכי טובה בארץ לאירוח אתרים. אולי בין ה15 הכי טובות.. אני גם לא שם את עצמי ב25 הכי טובות אפילו.. למרות שעד היום לא היה לקוח אחד לא מרוצה ![]() יש המון חברות בארץ שאולי לא שמעתם עליהם.. שם אירוח אתר לא עולה 10 - 20 - 30 ש"ח.. קיצור תשמרו על פרופרציות
# 3 |
חבר פורום
|
|
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
לפי דעתי האשכול הזה מיותר. |
|
![]() |
# 5 | |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
ציטוט:
אני ימליץ על נעילת האשכול. |
|
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
יש המון חברות מצויינות בשוק אך שימו לב כי הוא ביקש חברה טובה וזולה ברגע שהוא ביקש זולה חברות כגון
SweetHome LiveDNS Host@Once sPD ועוד הרבה אחרים אינם רלוונטים עבורו ולכן אליכם להתמקד בחברות אשר נמצאות בפורום ואם אני צריך להמליץ על מס' חברות אז אני ממליץ על BasicNetWork, פנומן ונובל
חבר וותיק
|
יש המון חברות וכל אחד עם הטעם שלו אני חושב,לדעתי SPD מעולה,טובה,איכותית,לא זולה ממש אבל בכאלו חברות שווה להוציא כל שקל ואם אתה מעוניין לקנות פשוט תבחר "חברה" ותבקש עלייה ביקורת כי ככה לא תמצא התאמות בין כל המשתמשים
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש כל כך הרבה...לדעתי הנושא הזה לא כל כך רלוונטי
אבל אם כבר...החברה שאני הכי מעריך זה SPD .. |