|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מנהל ראשי בדימוס
|
העיצוב מופיע על הפנים בפיירפוקס, תשתמש ב-WC3.
|
![]() |
# 2 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אני צריך להוריד עדכון של האתר למחשב שלי כי אני מעלה בטעות קבצים לא טובים(את הישנים) חחח.. האתר תקין לפי התקן של ה CSS ו XHTML 1.1. נסה עכשיו ותירא ![]() חח ידעתי שמשהו יכנס בשניה שהעלתי בטעות את הקובץ הלא טוב... חח דרא אגב, האתר עובד יותר טוב בFF מאשר באקספלורר חח.. לא ממש רואים את האבדלים אבל אתמול אחרי כמה שעות קלטתי אבדל קטן..(אבל בשביל זה כתבתי את הסקריפט ששם את הקובץ שמתקן את הבעיות במקרה ומשתמשים באקספלורר). |
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אתר יפה מאוד,באמת.
Whatever
|
אתר נחמד, בהצלחה.
משתמש - היכל התהילה
|
אחלה שירות, תכנות מעולה!
בהצלחה אלמוג :qqb015: |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
אתר יפה, תיכנות חמוד, אבל אין שום סיבה שבעולם לעשות את כל האתר בdiv וspan. טבלאות לא נוצרו סתם, הם האמצאי נכון ביותר לישור ובנית תוכן. משמע, הרבה יותר נכון להשתמש בטבלאות כדי ליצור מיבנה או צורה. טבלאות נראות זהה בכל הדפדפנים ומאפשרות לך לעשות דברים רבים יותר מdiv. לעומת זאת, לא מומלץ לעשות את כל האתר בטבלאות, אלא רק את המבנה העקרוני של האתר.
בכל מקרה, יפה מאוד ![]() |
![]() |
# 7 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
![]() דרך אגב, בניתי גם עם טבלאות אבל העמוד שקל 4קילוביט יותר(אני יודע שזה לא נורא רק אני מרא טיפה הבדלים), ואני אוהב קוד נקי אז למה לא? חחח.. וגם עם CSS(עיצוב בלי טבלאות כאילו), אני אוכל לשנות מתי שאני ארצה את סדר העיצוב מבלי לגעת בקוד של האתר עצמו, אלה רק לשנות בקובץ style.css שהוא בעצם כל העיצוב ![]() |
|
![]() |
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אחלה אתר :|
אלמוג בחור מדהים ![]() בהצלחה :/
חבר וותיק
|
אתר מאוד יפה
![]()
A Al Alm Almo Almog!