|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
לא מאמין...
נ.ב אני צריך להדגיש משהו: ליפני כמה זמן ראיתי תוכנית בערוץ National Geographi והם אמרו שבעבר הרחוק אנשים ידעו לעוף, והיה איזה הודי שהיה יכול לעשות הכול במשך 24 שעות בשמים(לאכול,לישון וכוכ) Last edited by Alex.k; 20-01-06 at 23:55.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
זה מדהים אבל איכשהו אפשר לחשוב שכל האנשים הובאו והכל נעשה תחת מיקום מאורגן כי אנחנו לא יכולים לדעת איפה זה המקום הזה בלאס וגאס, אולי זה פשוט היותי ישראלי אבל אני רוצה לראות את זה בעיני כדי להאמין
![]() וגם הייתי חושב שהיו אומרים על משהו בTV או בריפלי או משהו וזה לא היה וזה קצת מחשיד. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הידעתם? יש בגופינו "חוט כסף" רוחני באדם
זה גורם להרים אנשים וכדק, כל מה שהאנשים עם הכוחות עושים, אני אשתדל לצלם לכם את זה בקרוב |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש חדש
|
ועוד משהו מוזר,
תסימו לב שיש לבנאדם הזה שרשת צלב והסמל של הסטן- עם אני לא טועה זה מעשה חמור ביותר... וגם באופן עקרוני דברים שהם לא חיים- לא הגיני להזיז כי אין בהם כוח צ'... Last edited by Alex.k; 21-01-06 at 00:03.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
מעניין אותנו אם יש לו את הסמל של השטן?
הבן אדם מרחף!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
וגם אני לא בטוח שזה של הסטן\= |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מ.תיכנות
|
OMG
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
ארג אתם עילגים.
קודם כל A זה לא הסמל של השטן זה מסמל אנרכיה. הבן אדם הזה מדהים, אני מאמין באנרגיה וכל זה.. אני לא חושב שאפשר ככה לעבוד על אנשים זה פשוט יותר מדי מסובך ויותר מדי עבודה. היה אצלנו איזה אחד שהוא גם מתעסק באנרגיה וזה קוראים לו רוני משהו.. הוא סיפר לילדה מהכיתה שלי איפה המפתח שהיא איבדה ![]()
# 10 |
חבר מתקדם
|
מצטער,
יש קוסם אחד, והוא נמצא בשמיים, וקוראים לו ה' .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|