|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא מבין לאן אתם חותרים, לא מעוניינים? לא רוצים? אל תגיבו.. אתם סתם מספימים. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש חדש
|
לא פסול בכלל. אל תגיד שהעיצוב יחודי לו, כי זה אפיון מלא שלי ושל שותפי.
יש אנשים שבשבילם חזיר הוא כשר למהדרין, מזה "אצלי הוא נשאר יחודי"? ושחר תודה שהשארת שם את מה שביקשנו שגם אם אתה מוכר למישהו אחר אל תשאיר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
Rar.Co.iL אני רואה שאתה כרגיל חיי מלצהיר על זה שאתה יהודי, ואני לא מבין מה הבעיה?! נגיד שהאפיון שלכם אז?! מדומני רכישה פירושה העברת בעלת אתה לא רכשת , אז אין לך בעלות על זה מה גם שאני לא מבין וכל שאר הפורום לא מבין מה אתה רוצה מהבחור? לסכל לו את הרכישה? או להגיד לכולם שאתה לא אוכל חזיר? מה אתה רוצה? וחוץ מזה מאוד חצוף להגיד מצדכם "העיצוב" שלנו, שלכם הוא בהנחה שרכשתם אתם לא.
|
![]() |
![]() |
# 5 | ||
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אני ממש לא שם על כמעט כל המעצבים פה ועל רוב הילדונים פה (כמובן שיש הרבה שאני מכבד), אז אני אגיד מה שאני רוצה ויש לשותפי גיבוי מלא (כמובן תוך כדי הצמדות לחוקי הפורום). אלכס, הוא נתן דוגמא למה שעלה לו בראש. אם זו הייתה דוגמא כזאת: "חברה שלי כבר קיימה יחסי מין, אך מבחינתי היא עדיין בתולה" (לא אפשרי כמובן), האם אז היית מרוצה? *אוי לא, הוא חיי מלהצהיר שהוא יהודי. יותר טוב מלהיות כופר (לפי תגובותיך בפורום). תפסיק עם ההתנשאות שלך, היא מתאימה לילדים חסרי ביטוחון. לי אישית אין בעיה איתה, אך כל עוד יהיה קשר ישיר/עקיף אליי, אני אגיב. בבקשה, אל תשחק אותה עליי בפורום אני לא עוד אחד מהילדים פה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הבעיה היא שאתה ומר ראר לא נצמדים לחוקי הפורום: הודעה כפולה ? בטח שיש הוספת קישורים לפורמים חיצונים ? בטח שיש לדבר שטויות? יותר מידי יש אני להבדיל מראר לא משחק אותה , ולא מתנשא על אף אחד, אם אני חסר הביטחון כאן , מדוע אתם אלה שבוכים כאן? הוא גנב לו את העיצוב הוא עשה לי את העיצוב ועכשיו הוא מוכר לו את העיצוב. באופן כללי זו דרך נהדרת לעלות את מונה ההודעות (ובאותה הזדמנות לקבל אזהרה) |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
עיצוב נחמד, בהצלחה.
ותחזרו לנושא :| שבת שלום.
# 9 |
חבר בקהילה
|
עדיף לנעול ולגמור בלי מריבות .
|
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
חברים על מה ההיסטריה ?
התשלום על העיצוב התקבל ? לא. אז על מה הוויכוח פה , אני לא מבין ? היום תלך לחנות בגדים לקנות את המעיל היפה האחרון שנשאר. מחר - אף אחד כבר לא יוכל לקנות אותו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|