|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
המעקב אחר ביקורות על החברות הוא פעילות שאינה קשורה לניהול הפורום באופן שוטף. אנחנו רק במה לפירסום וקידום אתרים/עסקים רשומים. מעבר לחוקים שאנחנו קבענו כקווי/חוקי יסוד לפורום כהתנהגות מקובלת, ודרישה לחוקיות כזאת או אחרת לי אישית אין רצון להכנס להחלטה אם חברה פועלת בסדר או לא. זאת פעילות שלדעתי צריכה להיות של הצרכן, בפרט שהפורום מאפשר לו לבצע את הבדיקה הזאת באמצעות חיפוש בפורום הביקורות עצמו. אלו הם השיעורי בית של הצרכן. אם, לעומת זאת, חברה פעלה שלא בתום לב וביודעין פעלה בכוונה לא לספק שירותים כאלה ואחרים, זאת כבר פעילות שעוברת על חוקי מדינת ישראל, וחברה כזאת תוסר מיידית מהפורום. לדוגמה, הייתה פה חברה (שלא אזכיר את שמה) שביצעה מעשה פריצה למשתמש בפורום, השתמשה בשם משתמש שלו ללא אישורו וביצעה פירסומים שונים בפורום. חברה זאת, הוסרה מהפורום ואינה רשאית לפרסם פה עוד יותר, וזאת על אף היותה עסק רשום שעבר את תהליך הרישום העסקי בפורום הוסטס. אבל, השאיפה שלנו היא שהצרכן יבצע את עבודת הבית שלו ויחפש ויבדוק את הביקורות השונות, ויגיע למסקנה בעצמו אם החברה שהוא רוצה ללכת איתה היא אכן מספקת את מה שהיא מבטיחה.
# 2 |
חבר וותיק
|
אני מוצג כ-משתמש חדש.
אבל בעיקרון אני רשום הרבה הרבה לפני שהוסטס עבר בעלות. תשנו את זה :X תודה.. |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
ע"פ נגדרת המערכת... משתמש נחשב כ"משתמש חדש" בהוסטס עד 700 הודעות, לאחר 700 הודעות הוא הופך להיות "משתמש בעל כבוד" לכן לא נשנה דבר
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מדבר על ההגדרה עצמה, "משתמש חדש" אינה נכונה. כלומר אני נגיד פעיל בפורום נגיד שנה וכמה חודשים.. בא איזה אחד נרשם לפני חודש וכל יום כותב 50 הודעות.. כלומר הוא עדיין נחשב כמשתמש חדש אך המערכת תיתן לו הגדרה אחרת.. |
|
![]() |
# 5 | ||
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אני מסכים איתך שבאמת יכול להיות שאתה לא משתמש חדש באמת, אבל ההגדרות הן אוטומטיות ולא ניתן לשנות אותן. זה לא ממש עניין שמפריע למישהו, זה עניין של סמנטיקה.
# 7 |
הוסטסניון
|
אשמח אם תשנו לי את הכינוי ל:
Wisetp ואם זה תפוס אז ל: Wisetp.co.il וגם אם זה תפוס את ל: Wisetp.com תודה מראש. |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
בעניין חוק חברות או משהו כזה, אם מעצב יכול להציע הצעות לעבודות שלו , משמע שמתכנת יכול להציע את העבודות שלו גם?
תודה. |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
כן.
|
![]() |
# 10 |
חבר על
|
אפשר לבקשה לשנות לי את השם מ