|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
תודה על תרומתך.
|
זה יפה אבל זה נראה ריק כשמסתכלים.
|
# 2 |
|
חבר מתקדם
|
בין החלשים שלך.. ^^
|
|
|
|
# 3 | |
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אבל,לא הכי מתאים לחברת אכסון,לדעתי יותר מתאים לחנות,כאילו ה"עכשיו" זה איפה שהחבילות וכו'....זה יכול להיות נחמד.....לחברת אכסון...6/10 לחנות 8-9/10 |
|
|
|
|
# 4 |
|
חבר וותיק
|
העיצוב במבנה מוזר לשאר העיצוב, האמת באמת שזו לא הרמה שלך.
לא אהבתי ממש לצערי, נקווה לראות עבודות אחרות בהמשך בהצלחה |
|
|
|
# 5 |
|
חבר חדש
|
לא אהבתי,
ריק מידי ופשוט. ודי חובבני. |
|
|
|
# 6 |
|
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
לבן לי מדי
|
# 7 |
|
חבר על
|
מהמם ,
אני די חדש בזה.. איך אתה לא מפחד שיגנבו לך את העיצוב ? שאלה מעניינת הרי בסך הכל שומרים וגוזרים את החלק התחתון של הקרדיט .
|
# 8 |
|
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
צבע ?
|
|
# 9 |
|
חבר וותיק
|
נייס =]
הבאר ריקה.
|
# 10 |
|
תודה על תרומתך.
|
תודה על התגובות סה"כ מנסה לצאת מהשגרה,
אממממממ מפחד שיגנבו לי לא... לא מפחיד =] אופטיסמיק - על השרת שלי אין זכויות יוצרים ועל השרתים שלהם כן אתה יכול לבדוק את זה בתמונות שאתה מריץ בגוגל אם יש עליהם או לא. הם מרמים אתר כדי לקנות הרבה תמונות בדולר בחינם שנרשמים וכל הזמן נרשמים. בעיקרון כל עוד זה לא לשימוש מסחרי אתה יכול להשתמש ברוב התמונות בגוגל ואף תמונות מ imagebank ברגע שאתה מציין שזה למכירה ויש לך תמונות לא חוקיות האשכול ינעל. לא ממש מעניין אותי המכירה שלו אני עסוק גם ככה. רק בטוח שאני לא ייתן להשתמש בתמונות TM באף מצב גם אם לא למכירה.
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|